UPDATE / Rezultatul a ieșit negativ. Solistul trupei Rammstein nu are coronavirus

+3 click pentru
galerie

Coronavirus. Solistul trupei Rammstein, de urgență la Terapie Intensivă © Instagram

Cu toate că s-a zvonit că este infectat cu noul coronavirus, rezultatul a ieșit negativ în privința solistul trupei Rammstein!

În urma probelor recoltate de medici, s-a adeverit că solistul trupei Rammstein, Till Lindemann, nu are coronavirus!

Știre inițială

Noul coronavirus este de neoprit. Bilanțul negru al deceselor și cel al infectaților crește considerabil de la o zi la alta, tot mai multe persoane fiind afectate. COVID-19 nu iartă pe nimeni și nimic, făcând ravagii și în rândul starurilor internaționale. 

Este vorba despre Till Lindemann, solistul trupei Rammsteinm, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Starea lui de sănătate este una critică, ajungând de urgență la Terapie Intensivă. În data de 15 martie, artistul a susținut un concert în Moscova, la întoarcea în Berlin fiind dus la spital cu febră foarte mare, potrivit presei germane. 

Managerul formației, dar și colegii de trupă, nu au vrut să ofere niciun fel de informații despre starea lui Lindemann, susțin jurnaliștii de la Hamburger Morgenpost. Ultima postare a solistului a fost pe contul de Instagram, o fotografie din vizita la Cernobîl, cu ocazia concertelor pe care le-a susținut în estul Europei.

Germania a reușit să aibă o rată de mortalitate mică

Potrivit unei teorii, în această țară sunt foarte mulți tineri, media de vârstă fiind de 47 de ani. În ceea ce privește situația Italiei, media de vârstă a bolnavilor de COVID-19 este mult mai mare, de 63 de ani. În Germania, măsurile au fost luate încă de la începutul răspândirii virusului. Populația s-a conformat regulilor și le-au respectat într-totul, în special pe cele de distanțare socială: restaurantele și cluburile din Berlin au fost închise.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro