Vă mai amintiți de Costel din ”La Bloc”? Cum se descurcă actorul în plină pandemie, în Londra 

Vă mai amintiți de Costel din ”La Bloc”? Cum se descurcă actorul în plină pandemie, în Londra © Instagram

Cine nu și-l amintește pe faimosul Costel din ”La Bloc”? Dragoș Moștenescu, pe numele lui, s-a mutat de o bună perioadă de timp în Londra, alături de familie. Actorul a povestit cum face față problemelor create de pandemia cu coronavirus, dar și despre planurile de viitor! 

Imposibil să nu-l cunoașteți pe Costel din ”La Bloc”, fiind unul dintre cei mai consacrați actori de la noi din țară. Dragoș Moștenescu, pe numele lui, a făcut furori la începutul anilor 2000, reușind să dea viață unui personaj plin de umor. Anii au trecut, iar cunoscutul actor a luat decizia de a se muta departe de casă, în Londra, alături de familie.

”Toată industria de divertisment este adormită”

Se află în străinătate de aproape trei ani și nu regretă deloc decizia pe care a luat-o. De asemenea, Dragoș și-a găsit și un job pe măsură, în industria spectacolelor de umor. Potrivit click.ro, actorul a povestit despre cum face față pandemiei provocată de coronavirus, dar și despre viitoarele proiecte. 

Dată fiind situația, toate spectacolele au fost anulate, mediul online fiind baza în momentul de față. Dragoș știe să ”profite” de fiecare dată, așa că are de gând să lanseze un serial online despre familie, în plină pandemie. 

”Toată industria de divertisment este adormită, ca să mă exprim frumos. Doar online-ul mai funcţionează  în această perioadă. Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită “THE MOs (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile.”, susține el. 

Cât despre România, legătura nu mai este cea de altădată. Actorul nu regretă nicio secundă decizia de a pleca și revine în țară atunci când poate. Cum ne aflăm în stare de urgență, Dragoș Moștenescu și-a anulat câteva planuri pe care urma să le pună în practică în perioada care urma. 

”Momentan lucrurile merg foarte bine aici – exceptând această perioadă dificilă pentru toţi – nu  am motive de reconsiderare a deciziei.”, a mai spus el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro