Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, la primul eveniment monden, după eliberarea din închisoare. Au întors toate privirile

+3 click pentru
galerie

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, la primul eveniment monden, după eliberarea din închisoare. Au întors toate privirile © Fly High

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au apărut pentru prima dată la un eveniment monden, după eliberarea din închisoare a fostului şef al lui Dinamo. Cei doi au radiat de fericire şi au întors toate privirile.

Valentina Pelinel poate răsufla, în sfârşit, uşurată. După multe luni de suferinţă, când şi-a ştiut soţul în închisoare, acum poate sta liniştită. Cristi Borcea este bine şi este alături de familie. La puţin timp după ce a ieşit din închisoare, Cristi Borcea a părăsit ţara şi a plecat în Ungaria, acolo unde a mers la medic. Acesta a spus că singurul lucru care îl interesează în acest moment sunt familia şi sănătatea. Se pare că lucrurile decurg bine, astfel că dinamovistul s-a întors în ţară.

Ba chiar a luat parte şi la un eveniment monden, weekendul trecut. Cei doi au mers la botezul fetiţei Ancăi Serea şi a lui Adi Sînă, acolo unde au reuşit să întoarcă toate privirile.

Aceştia au ales două ţinute în acelaşi ton, negru, însă foarte elegante. Cristi Borcea a îmbrăcat un costum negru din cap până în picioare, în timp ce Valentina Pelinel a optat pentru o rochie neagră, peste genunchi, care îi punea în evidenţă silueta cum nu se poate mai bine. 

"Alături de micuţa Leah şi familia ei binecuvantată 🙏💫❤", a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

Cristi Borcea şi soţia se pregătesc de botezul gemenelor

Cei doi au luat lecţii de la Anca Serea şi de la Adi Sînă, asta pentru că în curând vor organiza botezul gemenelor lor. Micuţele au venit pe lume pe 1 martie, iar Valentina Pelinel a decis să nu le creştineze până când nu va ieşi din puşcărie şi tatăl lor. Dorinţa i s-a îndeplinit, astfel că în perioada următoare cei doi vor organiza o petrecere pe cinste pentru mezinele familiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro