Nuntă mare în lumea mondenă. O artistă celebră s-a căsătorit / GALERIE FOTO

+6 click pentru
galerie

Nuntă mare în lumea mondenă. O artistă celebră s-a căsătorit / GALERIE FOTO © Instagram

Nuntă mare în showbizul românesc, în această toamnă. Una dintre cele mai cunoscute tinere artiste de muzică populară s-a căsătorit cu alesul inimii ei, într-un cadru de poveste.

Nuntă mare în showbiz

Vanesa Jarja, pentru că despre aceasta este vorba, s-a căsătorit cu bărbatul care i-a jurat că o va iubi toată viaţa. Cei doi au avut parte de o nuntă superbă, exact aşa cum şi-au dorit. Vanesa Jarja a visat enorm la această zi şi şi-a ţinut la curent fanii cu tot ceea se întâmplă cu ea înainte, dar şi în ziua nunţii.

Vanesa Jarja şi iubitul ei s-au căsătorit în faţa Lui Dumnezeu la începutul lunii octombrie, iar cununia civilă au făcut-o cu câteva luni înainte, în luna iulie. În ziua cea mare, Vanesa Jarja a purtat două rochii. Una la biserică, iar alta la petrecerea de la restaurant.

Vanesa Jarja a optat pentru o rochie albă, lungă, cu o trenă imensă, care îi scotea în evidenţă foarte bine silueta. După ce a dansat dansul mirilor, Vanesa Jarja a decis să se schimbe într-o altă rochie extrem de frumoasă, tot albă, lungă, plină de franjuri, pentru a se putea simţi mult mai confortabil în timpul petrecerii. Totul a decurs ca la carte, iar Vanesa Jarja şi soţul său i-au avut aproape în ziua cea mare pe toţi cei dragi, familie, prieteni şi colegi de scenă.

De altfel, pentru a le mulţumi fanilor pentru dragostea ce i-o transmit, Vanesa Jarja a postat mai multe imagini de la nunta sa, totul spre bucuria celor care o urmăresc.

"Aș putea scrie multe despre seara noastră de vis pe care am avut-o, dar un simplu MULȚUMESC este mai presus de orice cuvânt!!!!! Suntem și vom fi privilegiați toată viața de acum înainte pentru fiecare persoană în parte care a participat la nunta noastră, pentru cei care și-au adus aportul muzical făcându-ne să ne simțim MINUNAT, pentru familia noastră și pentru cele 2 perechi de nași deosebiți!!! Vom păstra în cufărul cu amintiri al vieții o seară de poveste!", a scris Vanesa Jarja pe Instragram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro