Veste mare pentru Dana Rogoz. În doar o lună va deveni mămică pentru a doua oară. ”Mă bucur de ultimele săptămâni însărcinată”

+3 click pentru
galerie

Veste mare pentru Dana Rogoz. În doar o lună va deveni mămică pentru a doua oară. ”Mă bucur de ultimele săptămâni însărcinată” © instagram

Este o zi importantă pentru Dana Rogoz. Actrița a intrat în trimestrul 3 de sarcină, iar în curând se pregătește să devină mămică pentru a doua oară.

Anul trecut, Dana Rogoz a surprins pe toată lumea, dând vestea că este din nou însărcinată.

Pe tot parcursul saracinii, actrița și-a ținut fanii la curent cu evoluția sa, iar acum iată că a intrat deja în trimestrul trei. 

Vedeta va devenii mămică pentru a doua oară, iar de această dată va avea o fetiță, băiețelul ei fiind foarte fericit să își cunoască surioară și să aibă grijă de ea.

Astăzi, actrița a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu burtica de graviduță prin care și-a anunțat urmăritorii că se pregătește cu pași reperezi să-și strângă fetița în brațe.

”Am intrat în 8 luni. Vreau să mă bucur cât mai mult posibil de ultimele săptămani însărcinată, indiferent de haosul din jurul meu! Da, trimestrul 3 se întâmplă să fie complet diferit de ce mi-aș fi putut imagina vreodată. Dar ce trăiesc eu acum e o minune, care depaseste... orice. ❤”, a scris ea pe contul de socializare. 

În urmă cu doar câteva zile, Dana Rogoz a anunțat că totul este pregătit, însă pandemia de coronavirus a luat-o prin surprindere, iar tot ceea ce se întâmplă acum i-a schimbat total planurile pe care le avea în urmă cu puțin timp.

”Suntem în pregătiri. Am pregătit patuțul. L-am montat noi. Mi se pare incredibil că toate planurile pe care le aveam în urmă cu două săptămâni, acum sunt vise. ”, a spus Dana Rogoz la Răi da Buni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro