Victor Ciutacu, atac la Tudor Chirilă după moartea Cristinei Țopescu: ”N-a ajuns știrea la megastar”

Victor Ciutacu, atac la Tudor Chirilă după moartea Cristinei Țopescu: ”N-a ajuns știrea la megastar” © arhiva

Victor Ciutacu a avut un mesaj tranșant pentru Tudor Chirilă după ce Cristina Țopescu s-a stins din viață fulgerător. Jurnalistul îl desfințează pe cântăreț deoarece nu a avut niciun mesaj de regret pentru realizatoarea tv, care l-a susținut tot timpul.

Victor Ciutacu a decis să pornească un atac dur către Tudor Chirilă. După ce cântărețul a fost de-a lungul timpului susținut și apărat de realizatoarea tv, acum, după moartea acestuia, Tudor Chirilă nu a avut niciun mesaj de regret pe conturile de socializarea, ceea ce l-a aprins destul de tare pe jurnalist. 

„Ultima oară când am stat de vorbă, telefonic, cu Țopeasca a fost în primăvară, când bătea Chirilă lumea pe stradă. A fost unica dispusă a-l apăra în direct. Ceea ce a și făcut. Asumându-și valul de antipatie. Acu’ văd că ori n-a ajuns știrea la megastar, ori n-are unități pe cartelă să posteze ceva, orice”, a fost mesajul dur al lui Victor Ciutacu pentru cântăreț. 

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în seara de duminică, atunci când o vecinii au alarmat autoritățile deoarece aceasta nu a mai fost văzută de ceva vreme. Ultima activitate pe Whatsapp a avut-o pe data de 28 decembrie, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimic de realizatoarea tv. 

În momentul în care autoritățile au pătruns în locuință a fost descoperit trupul pentru care nu s-a mai putut face nimic, decesul fiind survenit în urmă cu mai multe zile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro