VIDEO / Anamaria Prodan, mai mândră ca niciodată de fiica ei! ”Ca un înger este fata mea”

VIDEO / Anamaria Prodan, mai mândră ca niciodată de fiica ei! ”Ca un înger este fata mea” © captură video

Anamaria Prodan nu este doar o impresară de succes, dar și o mămică cum rar vezi. Când a văzut cum arată fiica ei, Rebeca, la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu, blondina s-a emoționat mai mult ca niciodată! 

Anamaria Prodan este una dintre cele mai inedite apariții din showbiz-ul românesc, fiind considerată femeia perfectă. De ce spunem asta? Blondina este fără îndoială întruchiparea luxului și a opulenței. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, soția lui Reghecampf face furori oriunde merge.

Este urmărită nonstop de camerele de filmat ale emisiunii „Prodanca și Reghe- Prețul Succesului” și nu se plânge deloc, viața ei fiind mereu în lumina reflectoarelor. Ei bine, lăsând deoparte statul de impresară, Anamaria Prodan este și o mămică cum rar vezi, mereu acolo când e nevoie, gata să-și apere copiii ca o leoaică.

”Ca un înger este fata mea. Am fost atât de mândră!”

Rebeca, una dintre fiicele impresarei, a fost model în cadrul unei prezentări de modă susținută de Cătălin Botezatu la Paris. Normal că Anamaria a mers să-și vadă fiica și să o susțină, fiind trup și suflet lângă ea. Este mai mult decât mândră de copila ei, neezitând să spună asta în gura mare de fiecare dată.

Așa a făcut și acum, când a văzut-o în toiul pregătirii pentru defilare. Prodanca nu s-a putut abține și și-a lăudat fiica și, ce-i drept, are și de ce. Rebeca este de-o frumusețe aparte. Sexy impresara a ținut să completeze că se simte mai mândră ca niciodată și numai mamă să nu fii în astfel de momente, chit că sunt bune, chit că sunt rele. 

”Numai mamă să nu fii și când vorbim de lucruri bune și când vorbim de lucruri rele. Aici, când am văzut-o pe Rebecca, off.. între toate fetele astea, frumoasă.. ca un înger este fata mea. Am fost atât de mândră!”, a zis Anamaria Prodan cu zâmbetul pe buze, în cadrul show-ului „Prodanca și Reghe- Prețul Succesului”.

„Prodanca și Reghe- Prețul Succesului” este difuzată în fiecare duminică de la orele 19:45, numai pe Antena Stars!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro