VIDEO / Andreea Marin a dezvăluit bomba momentului! „Zâna Surprizelor”, pregătită să devină mamă din nou

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, la „Agenția VIP” © captură video Antena Stars

Andreea Marin își va bucura toți fanii! Îndrăgita vedetă este gata să devină mamă din nou și nu exclude această variantă deloc. Invitată în platoul emisiunii „Agenția VIP”, Andreea Marin a povestit despre frumoasa vacanță în care a fost, recent, dar și despre relația amoroasă în care e implicată și despre planurile sale mărețe de viitor. 

Fără rețineri și mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum o știe toată lumea, Andreea Marin a povestit cum se simte în relația cu iubitul său, dar și ce planuri de viitor are. Totul, fără perdea, la „Agenția VIP”.  

„Am fost în Africa, alături de familia mea, alături de omul drag sufletului meu, am avut 10 zile în care ne-am bucurat unii de ceilalți. Au fost și copiii, căci vara e vară acolo, în adevăratul sens al cuvântuluo. Bălăceala a fost cuvântul de ordine. Am ales ținute colorate pentru că am zis să mă integrez bine.
Fiind împreună cu sora mea, noi cele două gospodine, am gătit în fiecare zi pentru uriași și pitici, 7 la rând. Am fost noi, familia noastră. Când ești plecat departe de țară, îți e dor de bunătățile de acasă. Am fost în Verona, Veneția. Voi lansa un film la sfârșitul acestei luni, un film despre secolul în care trăim, despre viață sănătoasă, pentru că asta aleg să caut, în ultimul timp. 

Nu va mai fi distanță multă vreme, e necesară acum, pentru că avem niște lucruri de dus la capăt, dar la un moment dat nu va mai exista distanță. Nu avem de gând să ne oprim, nu avem motive să ne oprim. Important este când oamenii găsesc o armonie, când se înțeleg unii pe alții și când există înțelegere. Nu vreau să fac comparații, pentru că nu există comparații. E vorba despre maturitate și despre faptul că am lângă mine acum un om care e trecut prin multe, un om care a construit de la 0 prin forțe proprii, iar oamenii de genul acesta apreciază lucrurile în viață. E o mulțumire pe care o aduc Cerului pentru că am întâlnit un astfel de om.

Ne e bine acum și asta e tot. Dacă Dumnezeu vrea să mai fac un copil, așa se va întâmpla. 
Îmi stă în fire să gândesc pozitiv și să dau la o parte ceea ce înseamnă piedică în viață, cu toții trecem prin lucruri bune sau mai puțin bune. Cred că am lipici la oameni buni!”
a povestit Andreea Marin, la „Agenția VIP”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro