VIDEO / Antonia, terorizată de fani! Artista nu mai suportă: "M-aţi spamat! Este foarte penibil!"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Antonia, terorizată de fani! Artista nu mai suportă: "M-aţi spamat! Este foarte penibil!" © Instagram

Antonia este fără îndoială una dintre cele mai renumite artiste de la noi, având o mulţime de fani. Recent, a postat un filmuleţ pe internet prin care a surprins pe toată lumea, vedeta adresându-se celor care o apreciază!

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din România, fiind înzestrată cu o voce şi un talent aparte. Se bucură de un succes colosal din punct de vedere profesional, reuşind să umple săli întregi de spectacol cu energia ei pozitivă. Cât despre viaţa sentimentală, ştim cu toţii că focoasa brunetă se iubeşte cu Alex Velea, trăind o poveste ca-n basme.

Cântăreaţa este foarte activă pe reţelele de socializare, mai ales pe contul de Instagram, acolo unde îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. Ei bine, asta a făcut şi acum, însă nu într-un mod tocmai plăcut, Antonia răbufnind pe InstaStory.

Este foarte deranjată de faptul că lumea acuză alte nume mari de la noi din ţară de faptul că folosesc acelaşi filtru ca şi ea. Bruneta consideră că acest lucru a devenit deja penibil, rugându-i pe toţi să nu o mai înnebunească cu mesaje sau alte aberaţii. 

"Vă rog eu, nu-mi mai trimiteţi mesaje! M-aţi spamat, m-aţi terorizat în legătură cu subiectul ăsta. Este foarte, foarte penibil! Suntem liberi să folosim toţi acelaşi filtru!", susíne iubita lui Velea. 

Este dezamăgită de "prieteni"

De curând, Antonia a scris pe internet că oamenii din zilele noastre nu mai știu ce înseamnă o prietenie adevărată și că se prefac, doar pentru a obține ceea ce vor. Plus că, dacă tu nu îi cauți, ei uită de tine!

"Prieteni la mișto doar! Ne prefacem. De câte ori îmi spun să nu mai încerc să forțez o prietenie, de câte ori îmi spun să încetez să caut eu lumea, ei nu mă caută deloc. Este clar că oamenii respectivi nu te consideră "prieten". Trebuie să accept odată că au chimie mai bună cu alți oameni!", au fost cuvintele artistei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro