VIDEO/ Brigitte, de la lux și opulență, la cratiță în propria shaormerie. Imagini de senzație din restaurantul familiei Pastramă

+3 click pentru
galerie

VIDEO/ Brigitte, de la lux și opulență, la cratiță în propria shaormerie. Imagini de senzație din restaurantul familiei Pastramă © captura video

Brigitte și Florin Pastramă nu doar că se înteleg foarte bine pe plan personal, dar și pe plan  profesional. Cei doi soți și-au deschis o afacere, o shaormerie, iar celebra divă a fost cea care a făcut primele preparata din noul local. Într-un interviu acordat Mădălinei Bălan la Antena Stars, Brigitte a povestit despre pasiunea ei neștiută, gătitul. 

Pentru aș suplimenta veniturile, Florin Pastramă și Brigitte sunt gata să dea lovitura și în afaceri. Cei doi soți au decis să-și pună toate ideile în aplicare și să deschisă o shaormerie, deoarece pentru cei care puțin știu, celebra divă este pasionată foarte mult în ale gătitului. 

Într-un interviu acordat în exlusivitate pentru Antena Stars, Brigitte și Florin Pastrămă au fost surprinși chiar în localul în care și-au pus tot sufletul și toate abilitățile. Dacă mulți nu credeau că Brigitte poate să ajungă și la cratiță, ei bine, vedeta și-a pus imediat șorțul de bucătărie și a trecut la gătit. 

”Pleşcaviţa este făcută de mine. Este reţeta noastră din Banat. Este de vită, făcută din pulpă de viţel. Noi o măcinăm, noi facem reţeta care este secretă. Având în vedere că am băgat bani aici, vreau să fiu foarte implicată şi asta înseamnă şi să servesc, să fac absolut tot ce trebuie, până merge lucrul bine. Am şi zis, când o să meargă bine, nu mă mai vedeţi aici. (...) La cratiţă m-a cunoscut. Aşa o să mă aibă. Mie îmi place să fiu doamnă la evenimente, să fiu gospodină acasă şi îmi place foarte mult să gătesc. Restul ce îmi mai place să fiu, este pentru Florin.” a spus Brigitte Pastramă.

Bineînteles, Florin Pastramă este nelipsit și o susține pe frumoasa lui soție necondiționat, mai ales că aceasta și-a dorit de mult timp să aibă o afacere în acest domeniu, iar acum visul ei s-a îndeplinit. 

„Brigitte a pus foarte mult suflet la bucătărie, este specialitatea ei pleşcăviţa.[...] Este prima noastră afacere făcută împreună”, a spus Florin Pastrămă, care abia a așteptat să guste din preparatele făcute chiar din mâna soției sale. 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro