VIDEO / Damian Drăghici şi Cristina, prima apariţie de când au devenit părinţi! "E incredibil, mai ales că nu mi-am dorit copil toată viaţa"

VIDEO / Damian Drăghici şi Cristina, prima apariţie de când au devenit părinţi! "E incredibil, mai ales că nu mi-am dorit copil toată viaţa" © captură video

Damian Drăghici a devenit tătic pentru prima oară! Artistul este în culmea fericirii şi a vorbit despre viaţa de părinte, alături de iubita lui, Cristina, în cadrul emisiunii "Răi da' buni". 

Damian Drăghici nu are nevoie de prea multe prezentări. Este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti  de la noi din ţară, cântând la mai multe instrumente muzicale, compozitor, dar şi producător muzical român. Viaţa nu a fost mereu roz, iar destinul i-a jucat mai multe feste. Acum, mai mult ca niciodată, norocul l-a lovit din plin.

Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Cristina, fiind cea care i-a dat ocazia să devină tată pentru prima oară. Cuplul a fost invitat în platoul emisiunii "Răi da' buni", unde au vorbit despre relaţia lor în momentul de faţă, dar şi despre calitatea de părinte.

Damian susţine că nu şi-a dorit niciodată copii, fiind de-a dreptul incredibilă toată fericirea pe care o trăieşte în momentul de faţă. În premieră pentru emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, artistul a recunoscut că a suferit timp de 10 ani de vasectomie, motiv pentru care nu a putut face copii. 

"E incredibil! Mai ales pentru mine, care nu mi-am dorit copil o viaţă întreagă. A fost să fie. Am avut pentru o perioadă de 10 ani de zile vasectomie, nu am putut face copii.", susţine Damian.

Cât despre modul în care Cristina îşi dorea ca lucrurile să decurgă, totul a mers conform planului. O dată cu apariţia copilului în viaţa lor, artistul s-a schimbat şi a devenit o persoană mult mai iubitoare şi mai bună cu cei din jur. 

"L-am văzut pe Damian pe care ştiam că o să-l descopăr de la bun început, un om iubitor şi implicat şi un copil, ca şi copilul nostru.", a declarat Cristina, iubita artistului. 

Motivul pentru care cei doi nu se căsătoresc este unul simplu: superstiţiI! Da, exact cum citiţi. Iubita cântăreţului susţine faptul că artistul a fost căsătorit de mai multe ori, iar acest lucru nu i-a purtat prea mult noroc şi clar nu vrea să se întâmple asta şi cu relaţia dintre ei doi. 

"Nu ne-am gândit la nuntă. El a tot fost căsătorit, toată lumea ştie asta, a avut relaţiid e lungă durată şi am o superstiţie. Dacă ne-am căsători, s-ar putea să ajungem şi noi în punctul acela. Nu e ca şi cum nu-mi doresc să fim toată viaţa împreună, asta mi-am dorit de la bun început. Vreau să fiu iubită toată viaţa!", a completat iubita lui Damian Drăghici. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro