VIDEO / Deea şi Dinu Maxer, pe ultima sută de metri cu nunta. Vedeta a vorbit despre rochia de mireasă

+3 click pentru
galerie

Deea şi Dinu Maxer se pregătesc pentru cea de-a doua nuntă © Facebook

Deea şi Dinu Maxer se pregătesc să-şi reînnoiască jurămintele în faţa Lui Dumnezeu cu ocazia aniversării celor 10 ani de la nuntă. Cele două vedete sunt cu pregătirile pe ultima sută de metri, iar emoţiile sunt uriaşe.

Dinu şi Deea Maxer urmează să facă o a doua nuntă, pe 10 octombrie, iar pregătirile sunt în toi. Cei doi au mers astăzi să deguste tortul.

"Vedem pentru prima dată locaţia aranjată şi gustăm pentru prima dată tortul. De obicei lucrurile rele se transformă în lucruri bune. După ce am pierdut verigheta, am făcut promisiunea că luăm alte verighete şi le sfinţim şi graţei Oanei Roman am ajuns la nuntă", a  spus Dinu Maxer la "Prietenii de la 11".

CITEŞTE ŞI: Deea Maxer, mireasă din nou: "Nu mai purtai nici tu verigheta și am dat-o și eu jos"

Deea Maxer a vorbit şi despre rochia de mireasă. Chiar dacă nu a vrut să dea prea multe detalii, Oana Roman a dat-o de gol.

"Nu vă spun dacă o să mă îmbrac în rochie de mireasă, dar o să vă spun că ieri am ales verighetele", a  spus Deea Maxer. "Eu am văzut-o", a dat-o imediat de gol Oana Roman, lăsând să se înţelegaă că Deea Maxer se va îmbrăca în mireasă. "Oana, am schimbat-o. Rochia mea era aproape gata, dar am schimbat rochia în ultimul moment", a adăugat Deea Maxer.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro