VIDEO / E oficial! Leo de la Strehaia s-a împăcat cu soția! Cum a fost surprinsă Dana Criminala alături de „Prințul țiganilor”

VIDEO / E oficial! Leo de la Strehaia s-a împăcat cu soția! Cum a fost surprinsă Dana Criminala alături de „Prințul țiganilor” © facebook

După un război la sânge dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala, se pare că cei doi șoți au revenit la sentimente mai bune și chiar au decis să își mai dea o șansă. Astfel, Leo și Dana și-au sărbătorit împăcarea pe ritmuri de manele și cu portofelele doldora cu bani de dat pe dedicații.

Alături de mai mulți prieteni și maneliști, Leo și Dana și-au sărbătorit împăcarea, după lungi discuții și certuri publice. Focoasa brunetă a atras toate privirile, nefiind un personaj care poate fi trecut cu vederea. Cu părul lung lăsat liber pe spate și cu un decolteu amețitor, Dana Criminala a dansat alături de soțul său, Leo de la Strehaia.

Mai mult, o altă prezență interesantă a fost chiar fiica Danei, Renata, care a avut și ea o relație cu Leo, cele două, mamă și fiică, certându-se într-o vreme pentru inima acestuia.

Leo de la Strehaia, un adevărat Don Juan

În perioada în care era despărțit de Dana Criminala, „Prințul țiganilor” a vrut să reia legăturile cu fosta lui soție, Anca. Femeia însă, nu a acceptat iar acest lucru l-a determinat pe Leo să facă un casting pentru femeile care doreau să îi devină soții.

Castingul s-a desfășurat chiar pe canalul de YOoutube al omului de afaceri din Strehaia, iar doritoarele urmau să petreacă o perioadă acasă la Leo, alături de familia lui. Cele care rezistau cel mai mult și care reușeau să îi fure inima „Prințlui” ar fi putut ajunge soția lui.

Din păcate pentru fanele sale, Leo s-a reîntors în brațele Danei, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată, dând uitării scandalurile ce s-au derulat zile întregi la televizor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro