VIDEO / Florin Piersic, dezvăluirile pe care niciodată nu le-a făcut! Care este cel mai mare regret al marelui actor

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Florin Piersic, dezvăluirile pe care niciodată nu le-a făcut! Care este cel mai mare regret al marelui actor © captură Video

Marele actor Florin Piersic a ajuns la vârsta de 83 de ani, dar se bucură de o viață întreagă de iubirea și de aprecierea publicului său. Acesta și-a iubit întotdeauna fanii, motiv pentru care la această vârstă face sacrificii constant pentru a apărea pe scenă și pentru a-i bucura cu spectacolele sale. 

Florin Piersic a dezvăluit pentru „Agenția VIP” care este cel mai mare regret al său pentru că, nu-i așa, și marii actori au și ei regretele lor. Nu, nu este vorba de viața personală și nici de cea profesională, pentru că Florin Piersic s-a bucurat mereu de o viață frumoasă și liniștită, dar și de aprecierea oamenilor care ar fi făcut orice pentru a-l vedea pe scenă, în filme sau în proiecte. 

Care este cel mai mare regret al lui Florin Piersic

Într-un interviu exclusiv acordat pentru „Agenția VIP”, Florin Piersic a povestit care este marele său regret. Mai exact, marele actor a mărturisit că are un regret în suflet atunci când se gândește la faptul că foarte mulți colegi de-ai săi nu mai sunt printre noi. Actorul a dezvăluit că și-a iubit enorm colegii și speră ca din urmă să vină o generație care să-l facă mândru. 

„Cel mai mare regret al meu e că trece timpul și că toți cei care sunt în jurul meu, mi-aș dori..pentru cei care nu mai sunt, sufăr. Mi-am adorat toți colegii. Îi urmăresc, îmi place să mă gândesc că vine o altă generație, care să-mi aducă bucurie” a spus Florin Piersic, pentru „Agenția VIP”. 

Mai mult, Florin Piersic a mai povestit că nu are nicio problemă de sănătate și se simte foarte bine, la cei 83 de ani pe care îi are. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro