VIDEO / Gabriela Cristea, surpriză de proporţii de la Tavi Clonda, în direct! Îndrăgita prezentatoare a rămas fără cuvinte

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, surpriză în direct © captură video

A venit în platoul emisiunii "Răi Da Buni" însoţit de micuţa Victoria şi a ţinut să-i facă iubitei sale soţii, Gabriela Cristea, o surpriză de proporţii. Din spatele camerelor, Tavi Clonda a fost privit de îndrăgita prezentatoare în timp ce cânta piesa de la "Te iubesc de nu te vezi". 

Artistul a cântat piesa de la "Te iubesc de nu te vezi", emisiune prezentată de Gabriela Cristea."Am o surpriză pentru Gabriela. N-am cântat niciodată piesa întreagă şi sunt fericit să v-o prezint vouă", a mărturisit Tavi Clonda despre surpriza pe care i-a pregătit-o soţiei sale. În spatele camerelor, Gabriela Cristea a scos imediat telefonul şi l-a filmat pe soţul ei, în timp ce interpreta piesa atât de specială pentru ea, şi nu oricum. Cu micuţa Victoria în braţe. 

Acest tablou perfect a făcut-o pe Gabriela să afişeze un zâmbet larg, plin de entuziasm şi iubire. Cei trei au plecat împreună spre casă ca o familie fericită, după apariţia în platoul emisiunii. Pe Gabriela Cristea o puteţi vedea în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la ora 18:45, pe Antena Stars, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro