VIDEO / Grea e viața de mămică! Adela Popescu, pusă în dificultate de fiul cel mare: „La balamuc”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Grea e viața de mămică! Adela Popescu, pusă în dificultate de fiul cel mare: „La balamuc” © Instagram.com

Grea e viața de mămică, dar frumoasă și plină de satisfacții! Adela Popescu, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi a fost pusă în dificultate de către fiul său cel mare, Alexandru. 

Atunci când ești mămică, iei acest rol „la pachet” cu toate avantajele și dezavantajele. Nu chiar dezavantaje, ci doar...situații mai neplăcute și neprevăzute!

Uneori, copiii te pot pune în mare, mare dificultate, iar Adela Popescu a simțit acest lucru din plin, pe propria piele. Fiul său cel mare i-a dat de lucru vedetei, iar ea a împărtășit totul cu fanii săi de pe Instagram. 

Adela Popescu, sacrificii pentru fericirea copiilor

Ei, și atunci când ești mămică, trebuie să faci orice pentru copiii tăi și pentru fericirea acestora. Fiul cel mare al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, Alexandru, are un costum preferat pe care ar vrea să-l poarte cam non stop: un costum de Spiderman. Și, pentru că știm cu toții că hainele se murdăresc și atunci când se murdăresc, le aruncăm în mașina de spălat, Adela Popescu a făcut același lucru. 

Dar ce te faci atunci când copilul plânge după costumul lui preferat și vrea să-l poarte, dar acesta este ud? Faci ce face Adela Popescu!

Pe contul ei de Instagram, vedeta a postat un clip video amuzant în care îi usucă lui Alexandru costumul de Spiderman cu uscătorul de păr. „Of, of, of...Am ajuns să usuc costumul ăsta cu feonul, doar să tacă copilul. La balamuc” a scris Adela Popescu, în dreptul clipului video pe care l-a postat pe Instagram. 

Cu siguranță acesta i-a amuzat teribil pe fanii săi, dar Adela a demonstrat încă o dată că este în stare să facă orice, de dragul copiilor săi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro