VIDEO / Ioana Grama, copleşită până la lacrimi! Cum a fost cerută în căsătorie celebra vloggeriţă. "Am început să urlu şi să fac o dramă"

+5 click pentru
galerie

VIDEO / Ioana Grama, copleşită până la lacrimi! Cum a fost cerută în căsătorie celebra vloggeriţă. "Am început să urlu şi să fac o dramă" © Instagram

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscute volggeriţe de la noi din ţară. Se bucură de un succes colosal în mediul online, fiind apreciată de majoritatea tinerelor din zilele noastre. Recent, a trecut prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei, şi anume, cererea în căsătorie!

Ioana Grama se numără printre cele mai iubite vedete din mediul online. De curând, mămică, bruneta duce o viaţă ca-n poveşti alături de iubitul ei, Alex. Cei doi au fost plecaţi în Bali, un loc magic în care frumoasa voggeriţă a fost cerută în căsătorie.

Cererea a fost pregătită dinainte de către iubit, complotând împreună cu una dintre cele mai bune prietene ale Ioanei, Sânziana. "A plănuit toată treaba asta împreună cu Sânziana, să mă ceară în resortul unde eram cazaţi. Comandasem o cină romantică la apus", susţine vloggeriţa.

Ce-i drept, iubitul vedetei se gândise la alt mod în care să o ceară pe brunetă, însă prietenele ei au venit cu altă idee. Totul s-a întâmplat într-un cadru feeric, în resortul în care cei doi erau cazaţi. 

"Voiam să o cer în alt fel, nu în Bali şi eu cu băieţii am fost super entuziasmaţi şi tuturor ni se părea o idee foarte bună, până când au venit prietenele ei şi ne-au tăiat ideea. În ultimele 3 zile, am stat în cel mai frumos loc şi am văzut acolo că era un pod super mişto, cu un restaurant în capăt şi se vedea apusul foarte frumos. Era perfect, la apus. Ideea era să vorbesc cu staff-ul să nu vină foarte multă lume acolo, pe podul care ieşea în ocean.", a declarat iubitul Ioanei. 

Totodată, momentul a fost atât de emoţionant pentru Ioana Grama, încât vedeta nu a ştiut cum să reacţioneze. A început să plângă şi să urle, fiind copleşită de emoţii şi de modul în care Alex a ales să-i declare dragostea. Răspunsul a fost "da", fără niciun fel de ezitare! 

"Am ajuns în Bali şi la 5 noaptea, cu câteva minute înainte de ziua lui, s-a întâmplat. Eram însărcinată şi hormonii erau.. Numai Alex ştie cum a reuşit să mă suporte în perioada aia. Eram supărată, pentru că el era supărat pe mine şi am început să plâng şi să urlu şi să fac o dramă. Am plâns atât de tare încât suspinam. Nu mai puteam să mă opresc.", a povestit Ioana emoţionată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro