VIDEO / Narcisa Moisa, printre lux şi opulenţă! Artista a revenit la fosta siluetă

VIDEO / Narcisa Moisa, printre lux şi opulenţă! Artista a revenit la fosta siluetă © captura video

Narcisa Moisa, una dintre cele mai cunoscute maneliste de la noi din ţară, a oferit primele declaraţii pentru "Agenţia VIP", de la Antena Stars, cu privire la modul în care a reuşit să slăbească după naşterea celui de-al doilea fiu, dar şi despre noile surprize pe care le-a pregătit pentru fani.

Narcisa Moisa ne uimeşte de fiecare dată cu apariţiile ei, având un debut spectaculos în industrie. Cu toate că are doi copii, artista nu se neglijează şi ştie cum să se pună în valoare de fiecare dată. Special pentru "Agenţia VIP", de la Antena Stars, vedeta a vorbit despre silueta ei, dar şi despre surprizele muzicale pe care le-a pregătit pentru cei care o iubesc.

"Eram foarte slabă! Toată lumea a observat acest lucru. Aveam 48,5 kilograme de la 96 de kilograme. Ajunsesem foarte slabă, dar după ce l-am născut pe cel de-al doilea copilaş, pe Kevin, mi-am revenit şi acum sunt cum mi-am dorit eu de fapt, după acea operaţie", susţine Narcisa.

De asemenea, vedeta şi soţul său se iubesc mai mult decât oricând, Narcisa neezitând să-şi arate dragostea în faţa camerelor. "Străluceşte!", a zis artista la adresa soţului său. Totodată, reporterii au surprins-o pe brunetă în plină filmare, pregătind mai multe surprize pentru fanii ei.

"Este primul cadru şi în părţi, din câte vezi, sunt pregătite baloane colorate, în cealaltă parte avem foarte multe acadele, fructe, palmieri. Vrem să fie mai colorat, nu numai glam! Folosim şi multe pietricele, mult sclipici. Totul a costat zeci de mii de euro!", a completat Narcisa Moisa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro