VIDEO / Paula Chirilă, probleme serioase de sănătate! De ce a fost țintuită la pat mai multe zile: „M-a secerat. Am făcut un șoc”

VIDEO / Paula Chirilă, probleme serioase de sănătate! De ce a fost țintuită la pat mai multe zile: „M-a secerat. Am făcut un șoc” © instagram

Paula Chirilă este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, însă problemele de sănătate nu au ocolit-o nici pe aceasta. Blondina a vorbit despre zilele în care a stat la pat, fără să se poată mișca.

Izolarea a scos din unii ce este mai bun, Paula Chirilă descoperindu-și talentul la redecorare. A trebăluit prin casă, a mutat și recondiționat mobila, toate acestea afectându-i serios spatele.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul”, a declarat Paula, invitată la emisiunea Xtra Night Show.

Actrița a mai mărturisit că se ferea să ajungă la spital, temându-se de coronavirus.

„Ultimul meu gând era să merg la spital. Iei ceva nou peste ceva vechi. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mai dezvăluit Paula.

Paula Chirilă, probleme de sănătate și în trecut

Cunoscuta actriță a mai avut probleme cu spatele în trecut, car eo chinuie chiar și în ziua de azi.

În perioada în care soțul nu era alături de ea, Paula a depus efort ce a dus la două hernii de disc.

"Până s-a mutat Marius aici am fost şi mamă şi tată şi cărăuş, de toate. Căram 20-30 de kilograme de la supermarket pentru toată familia. Toate astea şi-au pus amprenta asupra coloanei vertebrale”, a declarat Paula Chirilă, pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro