VIDEO / Primele imagini de la petrecerea de un an a fetiței Andreei Bălan. Ce obiecte a ales Clara la ruperea turtei

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Primele imagini de la petrecerea de un an a fetiței Andreei Bălan. Ce obiecte a ales Clara la ruperea turtei © youtube.com

În urmă cu două săptămâni, Andreea Bălan i-a organizat fetiței sale cele mici petrecerea de un anișor, ruperea turtei. Evenimentul a fost unul restrâns, dată fiind situația cu încă soțul ei, iar acum a publicat primele imagini. 

Pe 4 martie, fetița cea mică a Andreei Bălan a împlinit un anișor, iar acest moment nu avea cum să treacă fără o petrecere. Cântăreața a organizat într-un cadru restrâns ruperea turtei, însă evenimentul nu a avut foarte mulți invitați, dat fiind faptul că situația dintre ea și încă soțul ei, nu este tocmai cea mai bună, iar în curând vor divorța.

Chiar și așa, vedeta a sărbătorit-o pe cea mică cu prietenii, dar și nașii Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar în urmă cu o zi a publicat pe canalul său de YouTube primele imagini de la ruperea turtei. 

Momentul mult așteptat a fost atunci când, Clara, mezina familiei, a trebuit să aleagă de pe taviță mai multe obiecte, obiecte ce se presupune că îi va o să-i creeze mai târziu viitorul.

Clara Maria a ales mai întâi o carte, iar ulterior a ales și microfonul, spre bucuria Andreei Bălan. 

La petrecere a luat parte și tatăl fetițelor,George Burcea, însă nu a apărut în niciun cadru pe care Andreea Bălan l-a filmat sau l-a fotografiat, însă vocea lui s-a auzit pe fundalul invitaților din casa nașilor, acolo unde a avut loc petrecerea. 

Andreea Bălan și George Burcea vor divorța la tribunal

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în urmă cu mai multe săptămâni, iar în curând vor divorța. Cei doi nu vor ajunge la notar, ci la tribunal, dat fiind faptul că au doi copii. 

„Pentru că fiind doi copii la mijloc... la notar se putea dacă nu erau copii. (...) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a declarat Andreea Bălan la „Agenția VIP”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro