VIDEO / Randi a criticat dur persoanele care îşi fac operaţii estetice! "Sunt femei care s-au deformat"

+3 click pentru
galerie

Randi critică femeile cu operaţii estetice © captură video

Randi este unul dintre bărbaţii din showbiz care apreciază naturaleţea unei femei. Sătul să vadă din ce în ce mai multe domnişoare care apelează la intervenţiile chirurgicale, artistul a venit în platoul emisiunii "Răi Da Buni" pentru a atrage atenţia asupra a ce înseamnă de fapt frumuseţea. 

În ultima perioadă, tot mai mulţi bărbaţi din showbiz-ul autohton au început să critice operaţiile estetice făcute în exces. Randi a făcut câteva declaraţii uimitoare privind felul în care femeile frumoase apelează la tot felul de intervenţii care le urâţesc şi a atras atenţia asupra fenomenului care include "influencerii". 

"E imposibil să nu vezi în societatea de azi cât de greşit s-a dus dorinţa de perfecţiune fizică (...) Nasul acela mic şi perfect la un moment dat o să aibă riduri şi o să vrei alt nas, alţi pomeţi, alte buze, dar până când? Sunt femei care s-au deformat, pur şi simplu. Nu le mai recunoşti. E un trend mondial. E uşor să cumperi frumuseţea în ziua de azi. Au apărut meserii noi. Poţi să fii influencer. Nu ştie nimeni ce înseamnă cu exact influencer (...) Aşa facem doar nişte frustrări. Lenea e mare. Totul să se întâmple repede. Să urmăreşti perfecţiunea fizică e greşit la un moment dat, o să te prindă. Frumuseţea adevărată se reflectă din interior spre exterior", a spus artistul. 

Pentru Randi, o femeie frumoasă trebuie înainte de toate, să fie cu capul pe umeri şi cu cunoştinţele la purtător. Dacă este şi o fire naturală, lucrurile se îndreaptă spre bine!"Dacă nu deschizi gura şi-ţi iubeşte lumea mintea, degeaba îţi iubeşte nasul", a continuat Randi în platoul emisiunii "Răi Da Buni". 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro