VIDEO / Tânărul care a refuzat să lucreze pentru Google! Cristian Dascălu dă cărţile pe faţă: "A fost cea mai bună alegere pe care am putut să o fac"

VIDEO / Tânărul care a refuzat să lucreze pentru Google! Cristian Dascălu dă cărţile pe faţă: "A fost cea mai bună alegere pe care am putut să o fac" © captură video

Cristian Dascălu a şocat pe toată lume prin decizia pe care a luat-o legată de job-ul oferit de către Google. Tânărul a fost invitat în cadrul emisiunii "Răi da' buni" şi a vorbit despre alegerea făcută, dar şi despre meseria pe care o practică în prezent!

"Românul care a refuzat să lucreze pentru Google", aşa l-a intitulat lumea pe Cristian Dascălu. Invitat în platoul emisiunii "Răi da' buni", a vorbit despre întreaga experienţă pe care a trăit-o după ce a refuzat să lucreze pentru celebra companie.

Este de părere că a făcut cea mai bună alegere din viaţa lui şi nu regretă nicio secundă acest lucru. Cu toate că timpul a trecut, Cristian consideră că nu s-ar fi simţit în pielea lui la acel loc de muncă, fiind o lume nouă şi confuză.

"A fost cea mai bună alegere pe care am putut să o fac. Intram într-o lume confuză pentru mine, într-o lume nouă, care nu-mi oferea siguranţă, perspectivă. Au trecut câteva luni şi uitându-mă în spate, nu am niciun dubiu că asta trebuia să fac. Dacă m-aş întoarce acum, nu aş avea nicio ezitare!", a declarat el.

Chiar dacă a refuzat unul dintre cele mai importante posturi în cadrul companiei Google, tânărul nu a stat prea mult pe tuşă şi a devenit freelancer. Colaborează cu mai mulţi IT-işti şi progamatori, pe care îi ajută să se formeze.

"Am intrat într-un mediu antreprenorial, freelancer şi de curând am început un nou job şi lucrez îndeaproape cu progamatorii buni şi îi ajut să iasă din mediul ăsta rigid, cumva să treacă într-o lume mult mai dinamică", a povestit Cristian.

Este fericit că poate lucra de oriunde, indiferent că este acasă sau la birou şi că acum are libertatea de a-şi progama totul aşa cum vrea, devenind propriul lui şef.

"Lucrezi de la un birou din Bucureşti cu oameni din Anglia sau America, Franţa şi poţi lucra foarte bine de acasă, fără să ai intermediari care să-şi reţină o mare parte din venit şi să ai şi libertatea de a te muta unde vrei, ai flexibilitatea timpului, să ţi-l faci aşa cum vrei tu. Practic e aceeaşi dinamică. Controlul e mai mult la tine.", a continuat tânărul.

A ştiut dintotdeauna ce vrea şi a ales drumul care cel bun, care l-a ajutat să ajungă la nivelul la care este astăzi. Şi-a fixat obiective pe zile şi a reuşit să obţină rezultatele dorite!

"În momentul în care ştii că vrei să ajungi în punctul x şi tu eşti în punctul a acum, trebuie să faci anumite acţiuni. Dacă punctul ăla x e peste doi ani, după aceea împart obiectivul acela pe ani, ce trebuie să fac să rezum totul. Aşa îmi dau seama ce trebuie să fac mâine, ca să ajung în punctul respectiv. Toţi oamenii trebuie să-şi fixeze un obiectiv!", susţine Cristian Dascălu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro