Ea este tânăra care i-a luat minţile lui Selly. Smaranda, iubita celebrului vlogger, este o puştoaică de liceu

+4 click pentru
galerie

Ea este tânăra care i-a luat minţile lui Selly. Smaranda, iubita celebrului vlogger, este o puştoaică de liceu © Foto: Instagram

Selly, celebrul vlogger, iubeşte cu mare patos. Noi vă prezentăm astăzi informaţii nermaiştiute despre fata care l-a dat pe spate pe cel mai urmărit vlogger al momentului.

Vloggerul Şeli face furori în mediul online. Şi...dacă vă întrebaţi cum stă la capitolul iubirii, vă spunem noi. Selly este un cuceritor şi fanele ar da orice să fie în locul iubitei lui. Pentru că...Da. Are iubită.

Iubita lui Selly este la liceu și deja pozează provocator pentru fanii de pe Instagram. Viaţa privată nu este un secret pentru fanii vloggerului. Selly, deşi nu se afişează foarte des cu iubita lui, nici nu a făcut eforturi pentru a o ascunde de ochii lumii.

În timp ce Selly este o vedetă a online-ului, Smaranda este o puștoaică de liceu, cu peste 115.000 urmăritori pe Instagram.  Fanii lui Selly au păreri împărţite, dar răutăţile nu îi afectează pe cei doi îndrăgostiţi. Chiar şi aşa, tinerii sunt fericiţi şi îşi văd liniştiţi de povestea lor de dragoste.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest