Vulpițo, ce te faci? Jador, locul 1 în trending! Ce poziție ocupă acum piesa Veronicăi și a lui Rafaelo

Vulpițo, ce te faci? Jador, locul 1 în trending! Ce poziție ocupă acum piesa Veronicăi și a lui Rafaelo © Instagram

Să vezi și să nu crezi! Vulpița a fost detronată de cel mai mare rival al său, Jador! Piesa artistului și a lui Alex Velea a ajuns pe locul 1 la nici o zi de la lansare, iar hitul Veronicăi și a lui Rafaelo.. Vulpi, Vulpi, ce te faci acum? 

În urmă cu două săptămâni, Vulpița și Rafaelo au scos cel mai tare hit, ”Doi îndrăgostiți”. Ei bine, piesa a avut un real succes și s-a bucurat o perioadă bună de timp de locul 1 pe YouTube, asta până astăzi, când.. surpriză! Veronica a fost detronată de cel mai mare rival al său! Cum cine?  Nimeni altul decât.. Jador!

Adio locul 1, bun venit locul.. 7

Da, da, nu glumim deloc! Ieri, Jador a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Alex Velea. ”Arde-mă baby” a ajuns imediat la inimile tuturor, căci, la nici o zi de la lansare, melodia se află pe locul 1. Jador nu se lasă și joacă dur, reușind să-și atingă scopul: cel de a fi întotdeauna înaintea Vulpiței! 

Unde mai puneți că acum, piesa tinerei din Blăgești și a lui Rafaelo a ajuns pe locul.. 7?! Aoleu, Vulpițo! De la 1 la 7, nu a fost cale lungă! Oare Vulpi ne pregătește vreo surpriză și ajunge din nou pe locul 1? Momentan nu știm nimic, însă, așteptăm să fim surprinși!

Ce spunea Jador despre succesul Vulpiței și a lui Rafaelo

Între Jador și Vulpița continuă să se dă o luptă strânsă pentru primul loc în topul preferințelor muzicale de pe YouTube. Imediat după ce a apărut teaser-ul piesei ”Doi îndrăgostiți”, Jador nu s-a putut abține și a reacționat, fiind șocat de faptul că a ajuns pe locul 1, deși nu era o piesă în mod oficial. 

”Băi fraților, m-am uitat acum în trending. Am un 1,7 milioane vizualizări, Vulpița are aproape jumătate și ea e locul I. Vulpița barosană. M-a rupt! Nu înțeleg ce se întâmplă, mă jur. De ce vă uitați? Nu înțeleg. Mi-a zis ea Vulpița << Dacă scoate el piesă, scot și eu>>”, le-a povestit Jador fanilor săi de pe Instagram. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro