A pozat goală pentru urşii koala! Blondina a strâns 500.000 de dolari pentru întâmplarea nefericită din Australia

+4 click pentru
galerie

A pozat goală pentru urşii koala! Blondina a strâns 500.000 de dolari pentru întâmplarea nefericită din Australia © Instagram

Tragedia din Australia este cunoscută în toată lumea, iar mai multe persoane încearcă să ajute şi să doneze bani. Este cazul şi unei tinere din America, care a trimis fotografii goală fanilor, în schimbul unei sume de bani.

Kaylen Ward este numele tinerei de 20 de ani din America care a ales să salveze urşii koala prin altă metodă. Blondina s-a pozat goală şi a trimis fanilor mai multe fotografii, pe contul de Instagram, contra sumei de 10 dolari. Zis şi făcut, Kaylen s-a ţinut de cuvânt, reuşind să strângă suma de 500.000 de dolari.

Tânăra a primit sute de mesaje atât pe contul de Instagram, cât şi pe cel de Twitter, iar fanii s-au ţinut şi ei de cuvânt şi au trimis dovezile privind transferul de bani către adresele pe care blondina le-a indicat.

În cele din urmă, din cauza fluxului de mesaje şi a distribuirilor, contul de Instagram al fetei a fost închis. Blondina a scris şi un mesaj legat de ceea ce s-a întâmplat. Acum, tânăra trebuie să suporte consecinţele, familia fiind foarte dezamăgită de gestul pe care l-a făcut. "Instagramul meu a fost dezactivat, familia mea m-a dezamăgit, iar tipul care-mi place nu mai vorbește cu mine din cauza acestui tweet, dar măcar am salvat urșii koala", a scris Kayle. 

Cu toate că şi-a creat probleme în familie şi cu iubitul, tânăra a fost emoţionată până la lacrimi de suma pe care a reuşit să o strângă: "Estimez că am reușit să strângem 500.000 de dolari, Băieți, îmi dau lacrimile, este o nebunie".

Totodată, Kayle le-a oferit fanilor o listă cu asociaţiile la care trebuie să trimită sumele de bani, incluzând Crucea Roşie, Serviciul de Pompieri Victoria şi mai multe spitale de animale din ţară. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro