Anahi a născut! Prima imagine cu bebeluşul, după ce artista a devenit mamă pentru a doua oară!

+3 click pentru
galerie

Anahi a născut! Prima imagine cu bebeluşul, după ce artista a devenit mamă pentru a doua oară! © Instagram

Bucurie fără margini în viaţa lui Anahi. Fosta actriţă din celebra telenovelă Rebelde a devenit mamă pentru a doua oară şi este mai fericită ca niciodată.

Frumoasa veste a fost dată pe reţelele sociale chiar de proaspăta mămică, care a postat şi prima imagine cu bebeluşul. Cel de-al doilea băieţel al familiei a venit pe lume pe 2 februarie, luând pe toată lumea prin surprindere. Anahi era însărcinată în 37 de săptămâni şi credea că va mai dura puţin până când va veni momentul să nască, însă bebeluşul a decis să se grăbească şi să se nască pe o dată specială, 02.02.2020.

Naşterea a decurs foarte bine, iar Anahi şi cel de-al doilea copil al său, care a primit numele Emiliano, sunt foarte bine, iar proaspăta mămică este mai fericită şi mai împlinită ca niciodată.

''Bine ai venit pe lume, Emiliano! S-a grăbit puţin. 37 de săptămâni. Slavă Domnului suntem amândoi bine. A fost o naştere frumoasă, dar o să vă povestesc cu altă ocazie totul cu detalii. Acum vrea doar să-i mulţumesc din tot sufletul Lui Dumnezeu, dar şi vouă pentru că v-aţi rugat pentru noi şi ne-aţi transmis atât de multă dragoste'', a scris Anahi pe Instagram.

Anahi, în vârstă de 36 de ani, este căsătorită din anul 2015 cu Manuel Velasco Coello, alături de care mai are un băieţel pe nume Manuel. Vestea celei de-a doua sarcini a fost dată de Anahi destul de târziu, abia în luna octombrie, actriţa alegând să ţină totul secret până atunci.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro