Artist celebru, implicat într-un accident grav. Cântărețul, obligat să-și amâne mai multe concerte

+2 click pentru
galerie

Artist celebru, implicat într-un accident grav. Cântărețul, obligat să-și amâne mai multe concerte © Facebook

Vești deloc bune pentru fanii unuia dintre cei mai mari artiști internaționali. Acesta a fost nevoit să-și amâne mai multe concerte din cauza unui accident pe care l-a suferit.

Kiefer Sutherland, pentru că despre acesta este vorba, a fost victima unui accident bizar, dar care îl va ține o perioadă departe de scenă.

Kiefer Sutherland a alunecat pe treptele unui autobuz

În timp ce se afla spre un concert pe care urma să-l susțină în Danemarca, în timp ce cobora treptele unui autobuz, Kiefer Sutherland a căzut. Chiar dacă, inițial, căzătura a părut banală, de fapt, lucrurile au stat mult mai grav, asta pentru că artistul s-a rănit la coaste.

Kiefer Sutherland a amânat mai multe concerte

Kiefer Sutherland mai avea de susținut trei concerte până la finalul turneului, însă accidentul pe care l-a suferit l-a determinat să se oprească pentru o perioadă. Kiefer Sutherland nu vrea, însă, să-și dezamăgească fanii și spune că spectacolele vor avea loc, dar după ce se va reface

Kiefer Sutherland le-a cerut iertare fanilor și i-a rugat să-i înțeleagă

Chiar dacă știe cât de mult își doreau fanii să-l vadă, Kiefer Sutherland le-a cerut iertare și i-a rugat să-l înțeleagă. Show-urile din această vară vor aveaa loc în toamnă, în lunile septembrie octombrie.

„Din păcate, am alunecat pe treptele unui autobuz în timp ce călătoream spre Danemarca şi m-am rănit grav la o coastă. Îmi este greu să respir şi imposibil să cânt. Din nefericire, nu voi putea susţine ultimele trei show-uri din turneul nostru, însă intenţionăm să le recuperăm în septembrie-octombrie, când vom reveni”, a transmis artistul pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro