Bucurie mare în viaţa unei artiste celebre. A devenit mamă pentru a doua oară

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare în viaţa unei artiste celebre. A devenit mamă pentru a doua oară © Instagram

Bucurie mare în viaţa unei artiste celebre. A devenit mamă pentru a doua oară. Frumosa veste a fost dată chiar de proaspăta mămică pe reţelele sociale.

Pastora Soler, una dintre cele mai mari artiste ale ibericilor, a devenit mamă pentru a doua oră. Marele eveniment a avut loc la finalul lunii ianuarie, astfel că nu putem spune decât că Pastora Soler a început anul 2020 cum nu se poate mai bine şi mai frumos. 

Pastora Soler a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, care a primit numele Vega Vinolo Sanchez. La puţin timp după naştere, Pastora Soler a ţinut să fie chiar ea cea care le dă marea veste fanilor. De altfel, artista a postat şi prima fotografie după naştere. Pastora Soler a decis să mai amâne momentul până când va arăta faţa fetiţei sale, astfel că s-a rezumat la a posta doar o imagine cu mânuţa bebeluşului.

''A apărut încă o stea în vieţile noastre pentru a o face să strălucească în continuare'', este mesajul transmis de proaspăta mămică. Pastora Soler, în vârstă de 41 de ani şi partenerul ei mai au o fetiţă pe nume Estrella.

Fanii Pastorei Soler sunt în culmea fericirii

Imediat după ce îndrăgita artistă din Spania a dat marea veste, fanii şi prietenii s-au bucurat nespus că totul a decurs foarte bine, astfel că au transmis mesaje care mai de care mai frumoase în cinstea nou-născutului, dar şi spre bucuria proaspetei mămici.

''Drama mea prietenă, m-ai făcut să plâng. Eşti o campioană, Felicitări întregii familii, Bine ai venit, Vega, Felicitări, să vă bucuraţi de micuţele voastre, Vega a venit să ne bucure viaţa şi să ne-o umple de lumină. Toţi patru să fiţi binecuvântaţi, Felicitări, familie, ce altă bucurie mai mare îţi poţi dori'', sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii şi de fanii îndrăgitei artiste, Pastora Soler, care a devenit mamă pentru a doua oară.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro