Care dintre ele este mama şi care este fiica? Testul care a isterizat internetul. Sunt 24 de ani diferenţă între ele / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Care dintre ele este mama şi care este fiica? Testul care a isterizat internetul. Sunt 24 de ani diferenţă între ele / VIDEO © Instagram

Care dintre ele este mama şi care este fiica? Aceasta este întrebarea care a stârnit curiozitatea tuturor, după ce imaginile cu cele două tinere au devenit virale în mediul online.

O americancă şi fiica sa au stârnit un val de admiraţie pe reţelele sociale, după ce s-au afişat împreună, lăsând multe semne de întrebare cu privire la asemănarea izbitoare dintre ele. Chiar dacă le despart 24 de ani, cele două par identice.

Joleen Diaz, în vârstă de 43 de ani, este mama unei tinere de 19 ani, însă diferenţa de 24 de ani este insesizabilă. Ba chiar este nevoie să te uiţi foarte atent pentru a-ţi da seama care dintre ele este, de fapt, mama şi care este fiica.

Joleen Diaz are o siluetă de invidiat şi chiar se poate lua la întrecere fără probleme cu fiica sa. Ce-i drept, pentru asta există şi o explicaţie, iar Joleen Diaz nu s-a sfiit să-şi dezvăluie secretul.

Joleen Diaz, care este învăţătoare, spune că are foarte mare grijă de felul în care arată, face mult sport, mănâncă sănătos şi, în plus, are mare grijă de tenul ei încă de la vârsta de 12 ani. Joleen Diaz foloseşte protecţie solară şi este foarte atentă la tot ceea ce face. În plus, femeia de 43 de ani nu consumă alcool, potrivit presei din străinătate.

Joleen Diaz şi fiica sa, în vârstă de 19 ani, se înţeleg foarte binel au o relaţie perfectă. Ba chiar merg împreună la evenimente şi la tot felul de petreceri, acolo unde reuşesc de fiecare dată să fie în centrul atenţiei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro