Fericire mare pentru fanii serialului ”Gossip Girl”! Una dintre cele mai iubite actrițe va deveni mămică

+4 click pentru
galerie

Fericire mare pentru fanii serialului ”Gossip Girl”! Una dintre cele mai iubite actrițe va deveni mămică © Instagram

Veste mare pentru fanii celebrului serial ”Gossip Girl”. Una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe va deveni mămică! Cu siguranță vei rămâne uimit! 

Nu există adolescent care să nu fi văzut măcar o dată celebrul serial ”Gossip Girl - Intrigi la New York!”. Evenimentele din Upper East Side-ul Manhattan-ului din orașul New York erau povestite pe un blog de "Gossip Girl", personaj neidentificat în serial. 

Serialul începea cu reîntoarcerea Serenei van der Woodsen, actrița Blake Lively, din misterioasa ședere la o școală din Connecticut. Blair Waldorf, actrița Leighton Meester, descrisă ca fiind regina dintr-un joc de șah, este vechea prietenă și rivala Serenei, dar și Queen Bee a Liceului Constance Billard. De aici, o întreagă aventură pornea și ținea cu sufletul la gură pe toată lumea. 

Leighton Meester va deveni mămică pentru a doua oară 

Da, este adevărat! Frumoasa actriță Leighton Meester este însărcinată. Fosta ”Queen Bee” a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce presa internațională a fotografiat-o cu burtica la vedere, pe una dintre străzile din Los Angeles. 

Actrița are 33 de ani și a ieșit din lumina reflectoarelor în luna ianuarie, fanii fiind îngrijorați de ”dispariția” ei. Într-o salopetă neagră, cu ochelari de soare la ochi și părul prins, frumoasa Leighton a fost surprinsă la plimbare cu soțul ei, Adam Brody, dar și fiica lor în vârstă de 4 ani,  Arlo Day Brody.

Cu toate că imaginile au dat-o de gol, cuplul Meester-Brody nu a confirmat încă marea veste. Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2014. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro