FOTO / Jennifer Lopez și Shakira au propriile păpuși Barbie! Vei rămâne surprins de cum arată

+5 click pentru
galerie

FOTO / Jennifer Lopez și Shakira au propriile păpuși Barbie! Vei rămâne surprins de cum arată © Instagram

Jennifer Lopez și Shakira sunt fără îndoială printre cele mai cunoscute şi iubite artiste din industria muzicii. Datorită show-ului incendiar pe care l-au făcut la Super Bowl, blondinele au avut parte de o mare surpriză din partea companiei Barbie!

Shakira şi Jennifer Lopez nu mai au nevoie de nicio prezentare. Au făcut istorie în industria muzicii, devenind nume consacrate încă din vremea adolescenţei. Putem să vorbim doar de un succes colosal, deoarece cele două încasează sume de ordinul miilor de euro, datorită show-ului incendiar pe care fiecare în parte îl face în cadrul concertelor.

Şi cine a zis că frumoasele blondine nu pot face spectacol şi împreună? Fanii au rămas plăcut surprinşi în momentul în care, J.Lo şi Shakira au "rupt" în două scena de la Super Bowl. Un asemenea moment a rămas clar în istoria industriei muzicale şi nu putea fi marcat decât cum se cuvine.

Zis şi făcut! Compania Barbie a luat decizia de a crea două păpuşi care să fie identice cu cele două cântăreţe. De asemenea, ambele poartă costumaţiile pe care blondinele le-au avut în timpului show-ului de la Super Bowl. Ba chiar, şi la nivel de make-up şi coafură totul este identic. 

Din câte se observă în galeria foto, păpuşa lui J.Lo poartă salopeta nude, cu cristale a artistei, în timp ce păpușa Shakirei are un costum din piele neagră, cu modele florale roşii. În momentul de faţă, nu se ştie dacă creaţiile vor fi date spre vânzare fanilor, care au fost mai mult decât încântaţi.  „Ambele sunt superbe!”, a precizat un internaut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro