FOTO / Alimentaţie sau Photoshop? Cum arată picioarele lui Jennifer Lopez la 50 de ani

+4 click pentru
galerie

FOTO / Alimentaţie sau Photoshop? Cum arată picioarele lui Jennifer Lopez la 50 de ani © Instagram

Jennifer Lopez este cu siguranţă una dintre cele mai renumite artiste din lume. Recent, pe conturile personale ale vedetei au apărut mai multe fotografii, în care picioarele cântăreţei arată impecabil. Totuşi, să nu uităm că J.Lo are 50 de ani! Oare să fie alimentaţia sănătoasă de vină sau editarea în Photoshop?

Cine nu o ştie pe Jennifer Lopez? Este una dintre cele mai bune cântăreţe din lume, având o carieră de-a dreptul impresionantă în spate. Se bucură de o voce şi un timbru aparte, umplând săli întregi de spectacol cu talentul ei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa blondină are 50 de ani. Oricum vârsta reprezintă doar o cifră pentru J.Lo, care are o siluetă trasă prin inel. Cu toate acestea, în ultima perioadă, au tot apărut comentarii răutăcioase la adresa vedetei.

Nu ezită să se lase fotografiată în ipostaze sexy, fiind adepta unui stil vestimentar cât mai sumar. Aşa a făcut şi acum, când a postat o poză pe contul de Instagram în care apare într-o geacă şi bikini. Fanii au observat imediat anumite detalii, cum ar fi, faptul că picioarele, dar şi capul vedetei sunt editate.

Ce-i drept, pare să fie mână Photoshop-ului, însă nu putem ştii asta 100%, până când vedeta va oferi primele declaraţii.

"Prea multe editări în poza asta. Nu-mi place. Tu ești frumoasă cu tot cu imperfecțiuni, la fel ca femeile care te iubesc. / Capul ei pare pur și simplu Photoshopat pe corp. Sau poate că îl are mare. În orice caz, imaginea arată foarte ciudat.", sunt doar câteva dintre părerile fanilor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro