FOTO / Meghan Markle s-a schimbat complet de când a rămas însărcinată. Ce o obligă Regina Elisabeta să facă, pentru a fi o Ducesă veritabilă

+4 click pentru
galerie

Meghan Markle și Regina Elisabeta © hepta.ro

De când a rămas însărcinată, Meghan Markle este foarte fericită și abia așteaptă să devină mămică pentru prima dată. Cu toate că a devenit soția Prințului Harry în urmă cu aproape 5 luni, în fiecare zi, Meghan Markle învață să se supună altor reguli impuse de protocolul regal. 

Meghan Markle este o femeie foarte frumoasă, admirată de sute de mii de femei din întreaga lume. Cu toate acestea, nimeni nu știe cât de greu îi este Ducesei să se supună regulilor impuse de protocolul regal, iar de când a rămas însărcinată, soția Prințului Harry mai află, în fiecare zi, de câte o regulă. Una dintre ele, impusă strict de Regina Elisabeta, este aceea că Meghan Markle trebuie să-i urmeze exemplul lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge.

Concluzia este simplă: Kate Middleton urmează regulile stricte ale protocolului regal, fără a se abate de la acestea, în schimb ce Meghan Markle mai elimină câte o regulă, din când în când. 

Presa internațională relatează că Regina Elisabeta își dorește ca Meghan Markle și Kate Middleton să fie foarte elegante mereu, să aibă apariții publice impecabile, iar Ducesa de Sussex să se comporte precum soția Prințului William pe toată durata sarcinii, cu rafinament și seriozitate, în orice circumstanță. Și, de ce să nu recunoaștem, Meghan Markle chiar s-a schimbat foarte mutl de când a rămas însărcinată!

Acest lucru a intrat în atenția presei imediat după ce Meghan Markle a început să se abată de la regulile stricte ale protocolului regal, ce țin de vestimentația femeilor din familia regală britanică. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest