FOTO / Selma Blair este de nerecunoscut! Boala a transformat-o radical

+3 click pentru
galerie

FOTO / Selma Blair este de nerecunoscut! Boala a transformat-o radical © Instagram

Terifiant ce se întâmplă cu actriţa Selma Blair! Actriţa pare tot mai bolnavă pe zi ce trece, cu toate că susţine că se simte bine.

Selma Blair este una dintre cele mai cunoscute actriţe de rang internaţional, dând viaţă unor personaje care au rămăs întipărite în memoria tuturor. Viaţa nu a fost mereu roz şi a încercat-o dur pe frumoasa actriţă.

Selma Blair suferă de scleroză multiplă în plăci, fiindu-i foarte greu să gestioneze uneori durerile care o apasă. Cu toate acestea, nu se lasă şi continuă să se lupte cu boala. Îşi ţine constat fanii la curent cu starea ei de sănătate. „Sunt foarte fericită să pot arăta lumii ce înseamnă o formă agresivă de scleroză multiplă. Am disfonie spasmodică chiar acum.”, scria Selma cu ceva timp în urmă, pe reţelele de socializare.

Medicii sunt optimişti în ceea ce o priveşte pe celebra actriţă, specificând că în aproximativ un an, ea ar putea să-şi recapete 90% dintre abilităţi. Deşi nu este în cea mai bună formă, Selma încearcă să fie tot mai optimistă, familia şi cel mic fiind alături de ea. „Mă aşez în pat şi nu mă mişc. Altă soluţie nu am, nu pot să fac totul. Fiul meu înţelege situaţia, iar eu am învăţat să nu mă mai simt vinovată.”, a declarat ea.

Scleroza multiplă în plăci este imprevizibilă şi afectează sistemul nervos central. Totodată, provoacă probleme cu vederea, echilibru, dar şi controlul muşchilor. Disfonia spasmodică este unul dintre simptomele bolii, fiind cauzată de mişcările neprevăzute ale laringelui.

A ajuns de nerecunoscut

Cu toţii o ştim pe Selma Blair radiind, cu părul lung şi mereu cu zâmbetul pe buze. Ei bine, nu puteam spune acelaşi lucru şi acum, vedeta fiind de nerecunoscut. Pe lângă faptul că a renunţat la păr, actriţa este palidă, a slăbit, iar cearcănele ei sunt tot mai adânci. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro