FOTO / Veste tristă pentru fanii ”Game of Thrones”! Unul dintre cei mai iubiți actori a fost depistat cu COVID-19

+4 click pentru
galerie

FOTO / Veste tristă pentru fanii ”Game of Thrones”! Unul dintre cei mai iubiți actori a fost depistat cu COVID-19 © Instagram

Veste tristă pentru fanii serialului ”Game Of Thrones”. Unul dintre cei mai iubiți actori a fost depistat cu noul coronavirus. Despre cine este vorba? 

Noul coronavirus continuă să facă ravagii pe întreg globul, infectând din ce în ce mai multe persoane. Oamenii nu știu cum să mai fugă din fața virusului ucigaș, care a reușit să pună stăpânire pe toată lumea. 

”Împreună putem lupta cu acest virus”

Din nefericire, printre persoanele infectate se află și unul dintre cei mai iubiți actori ai serialului de succes ”Game Of Thrones”. Este vorba despre Kristofer Hivju, care a anunțat că a fost depistat cu COVID-19, în urma efectuării testului. 

Personajul Tormund Giantsbane din povestea fantastică care a reușit să ajungă la inimile tuturor adolescenților și nu numai, a făcut anunțul oficial pe contul de Instagram. De asemenea, a precizat că se va izola împreună cu familia, conform regulilor emise de către autorități. 

Cu toate că prezintă ”simptome uşoare de răceală”, conform spuselor lui, actorul în vârstă de 41 de ani și-a rugat fanii să fie foarte atenți la ceea ce fac și mai ales, unde se expun, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, care și-a pus amprenta considerabil și în lumea filmului. 

”Împreună putem lupta cu acest virus şi putem evita o criză în spitalele noastre”, a scris Kristofer Hivju. 

Colegii de platou, dar și fanii, îl susțin pe iubitul actor, transmițându-i mesaje de încurajare. ”Fă-te bine repede, prietene!”, a scris Liam Cunningham, o altă vedetă din ”Game Of Thrones”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro