Îl mai ții minte pe Mario Cimarro din telenovela ''Pisica sălbatică''? Actorul se pregătește de nuntă, alături de iubita lui mai mică cu 21 de ani

+5 click pentru
galerie

Îl mai ții minte pe Mario Cimarro din telenovela ''Pisica sălbatică''? Actorul se pregătește de nuntă, alături de iubita lui mai mică cu 21 de ani © Instagram

Veste mare pentru fanele lui  Mario Cimarro. Simpaticul actor este gata să se căsătorească pentru a doua oară, astfel că a decis să nu mai stea pe gânduri şi şi-a cerut iubita tinerică în căsătorie.

Mario Cimarro a rămas unul dintre cei mi iubiți actori de telenovele. Actorul le-a intrat la inimă fanelor din România odată cu interpretările de excepţe din telenovele precum ''Pisica Sălbatică'', ''Jurământul'', ''Moştenitorii'' sau ''O mare de pasiune''.

Mario Cimarro, în vârstă de 48 de ani, şi-a luat inima în dinţi, iar la finalul anului trecut i-a adresat marea întrebare iubitei sale. Răspunsul a fost, evident, unul afirmativ, astfel că actorul este în cumea fericirii, iar acum se pregăteşte de nuntă.

Mario Cimarro ştie deja la ce să se aştepte, mai ales că nu este prima dată când trece prin faţa ofiţerului de stare civilă. Actorul a mai fost căsătorit cu actriţa Natalia Streignard, în vârstă de 49 de ani, cunoscută din telenovela ''Valentina, grăsuţa mea frumoasă''.

Mario Cimarro, logodit cu o tânără cu 21 de ani mai mică decât el

După ce şi-a cerut iubita în căsătorie, chiar Mario Cimarro a fost cel care a împărtăşit cu fanii săi marea veste, pe reţelele sociale.

„Vine un moment când, după ce îți cercetezi în profunzime sufletul, cauți și călătorești, vorbești privindu-te în ochi, să te oprești, să meditezi și să celebrezi, să te logodești, în special dacă ea spune da”, a scris Mario Cimarro pe Instagram.

Mario Cimarro se iubeşte de ceva timp cu Broni Gregus, de 27 de ani. Tânăra, mai tânără cu 21 de ani, este model, iar în urmă cu cinci ani a participat la Miss Slovacia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro