Jemma Lucy, ce s-a întâmplat cu burtica de gravidă? Modelul celebru, pusă la zid de fanii care cred că a făcut întrerupere de sarcină

+3 click pentru
galerie

Jemma Lucy, ce s-a întâmplat cu burtica de gravidă? Modelul celebru, pusă la zid de fanii care cred că a făcut întrerupere de sarcină © Instagram

Jemma Lucy a șocat pe toată lumea atunci când a dat marea veste că va deveni mămică pentru prima dată! Deși susține că nu știe cine este tatăl copilului pe care îl oartă în pântece, celebrul model s-a arătat a fi extrem de încântată de acest lucru, la început. Acum se pare că lucrurile s-au cam schimbat.

Imediat după ce a anunțat că este însărcinată, Jemma Lucy a început să posteze fotografii cu burtica ei de gravidă, dar de la o vreme, se afișează...fără niciun pic de burtică, iar fanii au cam intrat la bănuieli că a făcut întrerupere de sarcină.

Pe contul ei de Instagram, Jemma Lucy postează în continuare fotografii extrem de sexy, dar în niciuna dintre ele nu se vede burtica de gravidă. Să aibă oare modelul celebru modalități bune de „camuflare” a sarcinii sau pur și simplu a renunțat la copil? Rămânem cu ochii pe ea, pentru a afla ce se întâmplă, cu adevărat, cu sarcina ei. 

A rămas însărcinată, dar nu a știut!

Bomba sexy Jemma Lucy a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat că este însărcinată cu primul său copil. Blonda a refuzat să spună cine este tatăl viitorului său copil.

"Când am aflat nu-mi venea să cred. Am fost puțin în dubiu dacă să păstrez sarcina, m-am gândit mult. Primele luni au fost foarte dificile, cele mai grele din viața mea. Era greu să îmi păstrez cumpătul.", a declarat Jemma Lucy, potrivit The Sun.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro