A vrut să fie super hot, dar a gafat! Jennifer Lopez, cu chiloțeii de „bunică” la vedere. Fanii și-au dat coate!

+3 click pentru
galerie

A vrut să fie super hot, dar a gafat! Jennifer Lopez, cu chiloțeii de „bunică” la vedere. Fanii și-au dat coate! © Instagram

Când ne gândim la Jennifer Lopez o asociem pe celebra artistă cu look-uri impecabile, inspiraționale pentru femei și scoase din țiplă. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm, însă, că și vedetele sunt tot oameni și atât la noi, cât și la ele, gafele sunt uneori de neanticipat!

Jennifer Lopez este una dintre cele mai de succes artiste din toată lumea. Cu conturile blindate de bani, haine de ultimă fiță, mașini, un șoț care o iubește, o familie frumoasă și succes care să-i ajungă până la vărsta de 100 de ani, J Lo a câștigat simpatia fanilor săi atât prin muzică, dar și prin aparițiile sale fără cusur. Cu toate acestea, lucrurile nu stau tocmai perfect, de fiecare dată, așa că de curând, Jennifer Lopez a gafat rău de tot!

Vedeta s-a afișat pe stradă cu o ținută extrem de diafană, alegând să îmbrace o rochiță roz-corai, foarte decupată în partea din față. Cu toate acestea, un detaliu extrem de important i-a scăpat lui J Lo. Artista a uitat că poartă o pereche de chiloței de „bunicuță”, iar aceștia s-au văzut în toată splendoarea, în momentul în care aceasta a pășit, ca o divă, pe stradă. 

Trecătorii și-au dat coate, iar mulți dintre fanii lui Jennifer Lopez s-au întrebat cum anume a putut vedeta să bifeze o asemenea gafă, căci de cele mai multe ori este extrem de atentă cu imaginea ei și cu modul în care se afișează în locuri publice, concerte, la magazin, la sală dar și pe rețelele de socializare. 

Jennifer Lopez s-a logodit, anul acesta, cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a ales să împărtăşească cu fanii săi momentul emoţionant în care a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, Alex Rodriguez. Alex Rodriguez şi-a făcut curaj şi i-a adresat artistei marea întrebare după doi ani de relaţie, în timp ce se aflau într-o escapadă romantică în Bahamas.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony. De asemenea, a avut o relaţie şi cu Ben Affleck.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro