Lumea muzicii este în doliu. Un artist celebru a murit la 21 de ani, în condiții suspecte

+2 click pentru
galerie

Lumea muzicii este în doliu. Un artist celebru a murit la 21 de ani, în condiții suspecte © Instagram

Veste teribilă pentru lumea muzicii. Unul dintre cei mai talentați tineri artiști s-a stins din viață. Juice Wrld, pentru că despre acesta este vorba, a murit la vârsta de 21 de ani.

Juice Wrld se afla în aeroportul Midway din Chicago, în momentul în care i s-a făcut rău. El a făcut o criză și i-a speriat pe toți cei din jurul său. Martorii au chemat de urgență ambulanța, iar Juice Wrld a fost transportat la spital. În momentul în care Juice Wrld a fost dus la spital era conștient, însă starea lui s-a agravat, iar medicii, deși au încercat să-i facă tot ce le stă în putință, nu l-au mai putut salva.

Se pare că criza pe care Juice Wrld a suferit-o a avut loc la puțin timp după ce a coborât din avionul care l-a adus din California. Șocant este că în momentul în care medicii au sosit să-i acorde primul ajutor lui Juice Wrld, acestuia îi curgea sânge din gură, potrivit presei din străinătate.

Juice Wrld a murit la câteva zile după ce a împlinit 21 de ani

Deși avea doar 21 de ani, Juice Wrld era unul dintre cei mai apreciați artiști. El a împlinit 21 de ani în urmă cu o săptămână. Momentan nu se știe care a fost cauza morții. După ce va avea loc necropsia, medicii vor face anunțul oficial. Juice Wrld era foarte iubit de fani, el ajungând să colaboreze cu mulți artiști de renume. Ba chiar, anul acesta, Juice Wrld a cântat în deschiderea mai multor concerte susținute de Nicki Minaj în timpul unui turneu.

Moartea lui Juice Wrld, un șoc pentru fani

Vestea că Juice Wrld a murit în condiții suspecte i-a șocat pe fani, care îl iubeau și apreciau. Aceștia au transmis mesaje care mai de care mai dureroase, în amintirea celui care a fost Juice Wrld.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro