Madonna a fost dată în judecată de doi fani, pentru că a întârziat trei ore la două concerte

Madonna a fost dată în judecată de doi fani, pentru că a întârziat trei ore la două concerte © Hepta

După ce Madonna a tot anulat concerte peste concerte în ultima perioadă, doi fani s-au supărat atât de tare încât au dat-o în judecată. Artista, care trebuia să se prezinte la două concerte din New York, a întârziat la ambele, stârnind astfel furia celor care au fost forțați să o aștepte.

Madonna a fost dată în judecată de doi fani, pe nume Andrew Panos și Antonio Velotta, după ce aceasta a urcat pe scenă cu trei ore înârziere. Acest lucru s-a întâmplat de două ori, la reprezentațiile de la Brooklyn Academy of Music, din New York, scrie PEOPLE.

Pentru că s-a lăsat așteptată la cele două concerte, programate în septembrie și octombrie 2019, Panos și Velotta au inițiat un proces împotriva cântăreței, dar și a promoterului Live Nation.

Ce scriu bărbații în document

În documentele ajunse la Curtea Supremă din Brooklyn, cei doi fani au scris că au rămas blocați în oraș din cauza întârzierilor cântăreței. Pentru că reprezentațiile s-au terminat mult mai târziu, nu mai erau valabile trenurile sau mijloacele de transport care să-i ducă acasă. Invocă și faptul că le-a fost afectat programul de lucru de a doua zi.

Panos și Velotta cer acum daune și plata taxelor de judecată.

Nu este, însă, pentru prima oară când are loc o astfel de acțiune. Acum două luni, fanii Madonnei din Florida au inițiat un proces asemănător, pornit de la aceleași frustrări.

În vârstă de 61 de ani, Madonna este în mijlocul unui turneu care a ajuns în Europa. Invocând unele probleme provocate de accidentări, artista a anulat mai multe concerte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro