Meghan Markle, atacată de propriul tată, după decizia de a se distanţa de Familia Regală. ''E prostesc să refuze''

+3 click pentru
galerie

Meghan Markle, atacată de propriul tată, după decizia de a se distanţa de Familia Regală. ''E prostesc să refuze'' © Hepta

După ce Meghan Markle şi Prinţul Harry au decis să devină independenţi din punct de vedere financiar, tatăl Ducesei de Sussex a ieşit la atac.

Neînţelegerile dintre Meghan Markle şi tatăl ei, departe de a fi încheiate

Este cunoscut faptul că Meghan Markle şi părintele său nu o relaţie prea bună, mai ales că acesta nici nu a luat parte la nunta regală a fiicei sale. Acum, după ce Meghan Markle şi Prinţul Harry au precizat că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar, tatăl lui Meghan Markle a intervenit şi a avut o reacţie extrem de dură cu privire la ceea ce şi-a dorit fiica sa.

Thomas Markle spune că fiica sa ştia de la început în ce constă ''funcţia'' de Prinţesă şi trebuia să ştie ce implică asta, potrivit The Mirror. În plus, tatăl Ducesei de Sussex nu este deloc de acord cu decizia luată de fiica şi ginerele său, fiind dezamăgit şi considerând chiar că prin hotărârea luată Meghan Markle şi Prinţul Harry vor distruge Casa Regală Britanică.

"Când s-au căsătorit, au acceptat o responsabilitate, de a fi parte a familiei regale şi a o reprezenta. E prostesc să refuze. Este una dintre cele mai improtante instituţii din lume. O distrug, o fac să pară ieftină, ca un circ, ca o piaţă publică. E dezamăgitor pentru că e visul oricărei fete să fie prinţesă şi ea renunţă la el pentru bani", a mai completat Thomas Markle.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au pierdut titlurile regale

Regina Elisabeta a II-a a anunţat că nepotul său, Prinţul Harry, şi Meghan Markle îşi pierd titlurile regale. De asemenea, cei doi vor trebuie să dea înapoi Familiei Regale banii pe care i-au folosit pentru amenajarea locuinţei lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro