Un nou conflict în Familia Regală Britanică. Meghan Markle a supărat-o iar pe Regină. Gestul său a lăsat loc de interpretări

+3 click pentru
galerie

Un nou conflict în Familia Regală Britanică. Meghan Markle a supărat-o iar pe Regină. Gestul său a lăsat loc de interpretări © Hepta

Un nou conflict a apărut în Familia Regală Britanică, iar protagonistele sunt nimeni altele decât Regina Elisabeta şi Meghan Markle. Totul a pornit de la faptul că soţia Prinţului Harry a încălcat, din nou, tradiţiile regale.

Meghan Markle a refuzat invitaţia Reginei Elisabeta a II-a de la Balmoral

În fiecare an, două luni din vară, Regina Elisabeta a II-a alege să stea la reşedinţa Balmoral, în Scoţia, acolo unde îşi invită toată familia, iar nimeni nu a îndrăznit să o refuze. Până acum. Asta pentru că Meghan Markle şi Prinţul Harry au refuzat să meargă, fără să se gândească că ar putea încălca, din nou, tradiţiile Familiei Regale. Asffel, surse apropiate Suveranei au precizat că vestea nu i-a picat deloc bine Reginei Elisabeta.

Scuza pe care au avut-o Meghan Markle şi Prinţul Harry când au refuzat invitaţia

Meghan Markle şi soţul său ar fi avut ca drept scuză faptul că băieţelul lor este prea mic pentru a merge acolo. Dar, se pare că altul ar fi motivul. Se pare că lui Meghan Markle nu i-ar plăcea activităţile care au loc acolo şi tocmai de aceea a decis să refuze invitaţia.

"Dacă vor intimintate, Balmoral e locul perfect pentru asta. Dar totul se învârte în jurul vânătorilor şi a percuitului, iar asta probabil nu i-a plăcut lui Meghan. Nu a fost niciodată la Balmoral, iar Regina a fost dezamăgită că au refuzat-o", potrivit The Sun.

Meghan Markle şi Prinţul Harry, criticaţi

Deşi cei doi au refuzat pe motiv că fiul lor este prea mic, gurile rele nu s-au temut să-i critice, spunând că în momentul în care l-au luat pe micuţ în Ibiza nu s-au mai folosit de această scuză.

"Meghan şi Harry nu au mers la Balmoral în vară, spunând că Archie e prea mic. E ciudat însă, asta nu i-a oprit să îl ia în Ibiza, apoi în Franţa", a declarat o persoană apropiată Familiei Regale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro