Nici bine nu s-a despărţit de Austin Butler, că deja a pus ochii pe altcineva! Cine este bărbatul misterios cu care umblă Vanessa Hudgens

+4 click pentru
galerie

Nici bine nu s-a despărţit de Austin Butler, că deja a pus ochii pe altcineva! Cine este bărbatul misterios cu care umblă Vanessa Hudgens © Instagram

Nu ştii ce să mai crezi despre vedetele de peste hotare! Vanessa Hudgens a uimit din nou, după ce, la nici o lună de despărţirea de Austin Butler, actriţa apare alături de alt bărbat!

Vanessa Hudgens este una dintre cele mai cunoscute actriţe, devenind consacrată după rolul obţinut în producţia „High School Musical”. Vedeta Disney a fost o bună perioadă cu Zac Efron, colegul ei de platou. După separarea de actor, a urmat Austin Butler, artistul cu care îşi jura dragoste infinită.

Ei bine, de această dată, Vanessa a uimit din nou pe toată lumea! Nici o lună nu a trecut de la despărţirea de Austin, că faimoasa actriţă se afişează deja la braţul altui bărbat. Este vorba despre Kylie Kuzma, un jucător de la echipa de baschet Los Angeles lakers.

Cei doi au fost surprinşi în timp ce luat cina, într-un cunoscut restaurant din Brookyn, potrvit us.as.com. Vanessa şi jucătorul de baschet s-au simţit de minune împreună, pozele din galerie vorbind de la sine. Au râs şi s-au delectat cu cele mai bune preparate italieneşti.

I-a spus adio lui Austin după 9 ani de relaţie

Nimeni nu aştepta ca relaţia dintre cei doi să se rupă aşa repede. Conform unor surse apropiate artiştilor, motivul care a stat la baza separării lor a fost lipsa timpului, ambii fiind prinşi cu filmările noilor producţii. Cu toate acestea, bruneta îşi face timp pentru cine vrea, mai ales când vine vorba de jucătorul de baschet, Kylie.

Austin avea mereu numai vorbe de lauda la adresa iubitei lui şi îi făcea declaraţii zi de zi: „Mă inspiră în fiecare zi și o iubesc din adâncul sufletului”.

De asemenea, de ziua lui, Vanessa i-a transmis un mesaj prin care a arătat tuturor dragostea pe care i-o purta. „LA MULȚI ANI, iubitului meu, jumătății mele, constantei mele inspirații și susțineri. Cel mai bun prieten al meu. Totul meu, Austin, 28 va fi grozav”, scria bruneta cu ceva timp în urmă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro