O cunoscută prezentatoare TV s-a stins din viaţă astăzi, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer

+3 click pentru
galerie

Dianne Oxberry a murit © Facebook

Prezentatoarea rubricii meteo de la BBC şi gazda unui show la radio, Dianne Oxberry, s-a stins din viaţă joi, la vârsta de 51 de ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer. Dianne Oxberry a lăsat în urmă doi copii. 

Luna aceasta, colegii frumoasei prezentatoare au aflat că Dianne Oxberry suferea de cancer în fază terminală. Joi, la doar câteva zile, Diane Oxberry a murit pe patul unui spital din Manchester. Familia şi colegii de serviciu îşi plâng pierderea.

„Dianne a fost o soție și o mamă minunată, care și-a trăit viața din plin. A fost o inspirație pentru toți cei care am cunoscut-o și am iubit-o, dar și pentru oamenii care o priveau la televizor în fiecare seară. A lăsat un gol imens în viețile noastre, dar va trăi pentru totdeauna în inimile noastre, pentru că a fost o persoană remarcabilă”, a tranmis Ian Hindle, soţul prezentatoarei, potrivit BBC. 

„Suntem devastați de moartea lui Dianne. Este aproape imposibil de înțeles. Ne este foarte greu să ne imaginăm emisiunea fără ea în platou. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia ei. Sperăm să îi consoleze cumva faptul că atât de mult oameni au iubit-o pe Dianne și le va fi teribil de dor de ea”, a spus Roger Johnson, prezentatorul emisiunii North West Tonight.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro