O nouă lovitură pentru Meghan Markle şi pentru Prinţul Harry, după ce au renunţat la traiul de lux de la palat

+3 click pentru
galerie

O nouă lovitură pentru Meghan Markle şi pentru Prinţul Harry, după ce au renunţat la traiul de lux de la palat © Hepta

Meghan Markle şi Prinţul Harry au parte de o nouă lovitură în urma deciziei de a se distanţa de Casa Regală Britanică. Lovitura vine din partea celor de la care se aşteaptă mai puţin.

Meghan Markle şi Prinţul Harry rămân fără titlurile regale şi fără finanţare publică, după ce au decis să-şi împartă viaţa între Canda şi Regatul Unit. Cei doi vor să fie independenţi financiar şi au plecat deja din sânul familiei regale.

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au mutat, momentan, în Vancouver. Aici, Meghan Markle a închiriat o casă care costă nu mai puţin de 14 milioane de dolari, semn că cei doi nu vor să renunţe la luxul şi la confortul cu care au fost obişnuiţi.

În primele zile, cel puţin, viaţa departe de agitaţia din Marea Britanie pare mai frumoasă ca niciodată. Meghan Markle a fost deja fotogarfiată în timp ce se relaxa alături de băieţelul ei şi de doi câini prin pădurile din apropierea casei. Aceasta părea relaxată şi mai liniştită ca niciodată. În plus, şi ţinuta aleasă era una simplă, formată din colanţi şi din geacă şi fes pe cap.

Însă, cât de liniştită şi plăcută pare acum viaţa departe de Familia Regală Britanică, ei bine, decizia pe care au luat-o pare să aibă şi anumite părţi mai puţin bune. O lovitură primită de cei doi vine chiar din partea fanilor.

Odată cu plecarea din Regat, interesul pentru Meghan Markle şi pentru Prinţul Harry începe să scadă, iar asta o arată cel mai bine situaţia din magazinele de suveniruri. Potrivit presei din străinătate, preţul obiectelor cu chipurile celor doi au început deja să scadă, semn că oamenii deja încep să fie din ce în ce mai puţin interesaţi de viaţa lor, în urma deciziei drastice pe care au luat-o.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro