Rihanna, fotografiile de milioane de likeuri! Cântăreața este mai sexy ca oricând în lenjerie intimă minusculă / FOTO

+6 click pentru
galerie

Rihanna, fotografiile de milioane de likeuri! Cântăreața este mai sexy ca oricând în lenjerie intimă minusculă © Instagram

Chiar dacă s-a retras din lumea muzicală (cel puțin pentru o perioadă), Rihanna rămâne una dintre marile starlete ale planetei. Vedeta a cucerit nu doar prin vocea ei inedită, ci și prin aspectul de invidiat, parcă deloc schimbat de trecerea anilor. Artista a dovedit asta chiar recent, când a fost protagonista unui pictorial bombă, în lenjerie intimă super sexy.

Pe lângă faptul că se bucură de succes în muzică, Rihanna a cunoscut belșugul și datorită liniei sale de produse de make-up. Însă, ce să vezi, cântăreața, originară din Barbados, nu se mulțumește doar cu atât. A lucrat intens și la o colecție de lenjerie intimă, car urmează să fie lansată chiar de ziua ei, pe 20 februarie.

Rihanna, sexy în lenjerie intimă

Pentru promovarea produselor, Rihanna s-a lăsat fotografiată în cele mai fierbinți ipostaze, purtând lenjerie intimă care încinge imaginația oricărui bărbat. Bine dichisită și îmbrăcată în roșu, Rihanna a strâns milioane peste milioane de aprecieri în urma ședinței foto.

Una dintre cele mai recente poze chiar o înfățișează pe artistă îmbrăcată în lenjerie lila, cu părul mov, fiind aproape de nerecunsocut la prima vedere... dar cu siguranță la fel de sexy.

S-a despărțit recent de iubit

Despărțirea de iubitul Hassan Jameel nu pare să o fi afectat prea tare pe artistă, care are destule lucruri pe plan profesională care să îi distragă atenția. Cei doi s-au amorezat în 2017, ținându-și relație departe de ochii curioșilor de-a lungul celor trei ani de iubire. Din păcate, însă, lanțul s-a rupt, spre dezamăgirea fanilor artistei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro