Doliu în lumea filmului. A murit unul dintre cei mai mari producători

+3 click pentru
galerie

Doliu în lumea filmului. A murit unul dintre cei mai mari producători © Youtube

Este doliu în lumea filmului, după ce unul dintre cei mai mari producători a încetat din viaţă. Robert Evans, pentru că despre acesta este vorba, a murit la vârsta de 89 de ani. 

Robert Evans a devenit cunoscut după ce a fost numit directorul studioului Paramount, aici unde s-au realizat numeroase filme celebre cum ar fi "Chinatown", "Godfather" şi "Urban Cowboy". Robert Evans s-a stins din viaţă la finalul săptămânii trecute, din cauza unor probleme de sănătate. Acesta s-a confruntat cu diverse afecţiuni încă din tinereţe. La un moment dat, Robert Evans a suferit cu plămânii şi a fost nevoit să se retragă un an, însă a revenit pentru că simţea că are de pierdut în plan profesional. Mai apoi, peste ani, Robert Evans a suferit un infarct şi a rămas paralizat pe o parte, dar din fericire, după recuperare, s-a făcut bine.

Robert Evans a avut o viaţă tumultoasă

Numele lui Robert Evans a fost legat şi de mai multe scandaluri. Spre exemplu, Robert Evans a fost căsătorit de şapte ori şi de tot atâtea ori a divorţat. Cel mai cunsocut mariaj al său a fost cel cu actriţa Ali MacGraw, care l-a părăsit. Acesta a fost un adevărat scandal la vremea respectivă. De asemenea, Robert Evans a ajuns şi în spatele gratiilor din cauza că au fost găsite droguri asupra lui. În plus, Robert Evans a fost implicat într-un alt scandal legat de moartea unui actor în timpul unor filmări.

Fanii sunt îndureraţi de moartea lui Robert Evans

Chiar dacă a fost implicat în multe probleme şi a fost o figură destul de controversată, Robert Evans a fost, de asemenea, un personaj iubit, iar fanii l-au apreciat pentru toată munca depusă în filmele pe care le-a produs.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest