Vești triste pentru fanii cântăreței Sia! A fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară

Vești triste pentru fanii cântăreței Sia! A fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară © Hepta

Fanii cântăreței Sia au primit o veste șocantă. Artista a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară și se confruntă cu probleme grave. Chiar ea a făcut anunțul, dorind să le încurajeze pe persoanele care se confruntă cu sindromul Ehlers Danlos.

Sia, în vârstă de 43 de ani, trece prin clipe grele. Artista susține că suferă de dureri cronice. Acest sindrom afectează  ţesutul conjunctiv, provoacă fragilitatea pielii și instabilitatea articulară din cauza unei cantități reduse a colagenului. 

"Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur", a scris Sia. 

Nu este prima dată când se confruntă cu probleme de sănătate. În 2013, Sia dezvăluia că a fost depedentă de medicamente care să dădeau pe baza de rețetă și alcool. A reușit să scape de această problemă atunci când a fost diagnosticată cu hipertiroidie. În 2018 anunțat că sărbătoreșe 8 ani de abstinență.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro