Surse din Casa Regală: Meghan Markle divorțează de Prințul Harry

Surse din Casa Regală: Meghan Markle divorțează de Prințul Harry © Hepta

În urmă cu câteva luni, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că se distanțează de Casa Regală din Marea Britanie. În timp ce unii au văzut această decizie ca fiind una de bun augur, au fost și voci care au susținut că, pentru cei doi, va fi începutul sfârșitului. Iată că, acum, surse apropiate Familiei Regale susțin că Meghan chiar a depus deja actele de divorț.

Potrivit canalului „Royal Family & Star”, Meghan Markle ar fi cerut să divorțeze de Prințul Harry, hotărâtă să întoarcă o nouă pagină în viața ei. Analiștii specializați pe Casa Regală spun că o astfel de decizie nu ar fi deloc surprinzătoare, în contextul în care viața alături de Harry a fost foarte dificilă pentru Ducesa de Sussex.

Divorțează Meghan și Harry?

Încă de când au făcut publică logodna, Meghan Markle și Prințul Harry au fost mereu în atenția presei britanice, care nu s-a sfiit de la a tăia în carne vie. Meghan a fost constant defaimată, iar publicul din Anglia a transformat-o de multe ori în oaia neagră a familiei.

Harry chiar a fost nevoit să facă un apel public în care anunța că va lua măsuri dacă linșajul mediatic asupra soției sale va continua.

Cert este că Meghan a divorțat deja, de primul ei soț. Acest lucru în sine a fost un motiv de controverse în Casa Regală, având în vedere că, în tradiția conservatoare, nu se cuvine deloc ca un prinț să se însoare cu o femeie divorțată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro