Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, externați. Care este starea lor, după ce au fost diagnosticați cu coronavirus

Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, externați. Care este starea lor, după ce au fost diagnosticați cu coronavirus © Instagram

COVID-19 face ravagii printre celebritățile de la Hollywood! Recent diagnosticați cu virusul ucigaș din China, Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, au fost externați. Care este starea lor de sănătate? 

Noul coronavirus nu mai ține cont de nimeni și de nimic. Nu contează țara sau persoanele, iar bilanțul celor infectați a crescut considerabil de la o zi la alta, oamenii devenind din ce în ce mai panicați. Este și cazul celebrului actor Tom Hanks și al soției sale, Rita Wilson, care au fost diagnosticați recent cu virusul ucigaș din China. 

Anunțul a fost făcut de către actor, pe contul său de Instagram, cu câteva zile în urmă. Conform spuselor lui, Tom Hanks a scris că prezenta o formă de răceală, dar și dureri musculare, în timp ce soția avea frisoane și febră. 

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra. Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”, a fost mesajul transmis de Tom Hanks în mediul online. 

Actorul și soția au fost externați

Astăzi, presa internațională a anunțat că Tom Hanks și Rita Wilson au fost externați din spitalul din Australia, după ce au terminat tratamentul pentru COVID-19. Acum, starea celor doi este una stabilă. Actorul și soția s-au izolat în locuința lor din Queensland, urmând îndeaproape regulile emise de către autorități. 

În momentul în care au fost depistați cu coronavirus, Tom Hanks și Rita Wilson se aflau la filmările unui documentar despre viața lui Elvis Presley. Producția a fost pusă în pauză, urmând a fi reluată imediat după ce lucrurile vor intra pe un făgaș normal. 

În prezent, în Australia au fost confirmate 375 de cazuri de coronavirus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro